Odlične ideje, kako čas preživljati z dragim, čeprav sta ločena

Trenutne razmere zaljubljencem, ki ne živijo pod isto streho, niso pisane na kožo, a razdaljo je vendarle mogoče premagati.

22.4.2020 ob 5:30 | Foto: Gettyimages | Avtor: M. FL.

 Odlične ideje, kako čas preživljati z dragim, čeprav sta ločena

Seveda ga pogrešate. Ker živi v drugem kraju se že dolgo nista videla in zdi se, da bosta še kar nekaj časa ločena. Misel na to res ni najbolj prijetna, je pa prijetna vest, da lahko, čeprav vaju ločuje fizična razdalja, čas preživljata skupaj in tako poskrbita, da se vendarle ne bosta tako močno pogrešala. 

Uporabljajta video klice namesto sporočil

Pošiljanje in branje sporočil je preprosto in priročno ter lahko razdaljo skrajša v vsakem trenutku. A ne more se primerjati z video ali vsaj zvočnim klicem.

Zato ne glede na to, kako pogosto si čez dan pošiljata sporočila, vsaj zvečer se vendarle pokličita in si vse, kar sta doživela, občutila ali okusila, povejta z besedami. Najbolje med pogledom iz oči v oči, čeprav drug drugega vidita le vsak na svojem zaslonu.

Pošiljajta si zabavne objave

Spletne medije in družabna omrežja preplavljajo zabavne ter humorne objave, povezane s trenutnim dogajanjem in nekatere od njih so res smešne.

 

Kadar ugledate kakšno, ob kateri se glasno zasmejete, jo pošljite dragemu. Zakaj se ne bi smejala skupaj?

Skupaj glejta iste serije

Vsak na svojem računalniku ali zaslonu televizije. Izberita takšno, ki je obema všeč in se domenita, kdaj bosta skupaj pogledala naslednjo epizodo (ali več njih).

Na trenutke se vam bo celo zazdelo, da sedita na istem kavču pred istim zaslonim.

Pojdita na virtualni zmenek

Restavracije so res zaprte, a prav to je čas, da preiskusita svoje kulinarične sposobnosti. Sprejmita izziv, skupaj sestavita jedilnik, ga pripravita vsak v svojem domu in dobrote pojejta med video pogovorom.

Skoraj, kot bi bila v restavraciji, čeprav sta le na virtualnem zmenku.

Igrajta igrice

Igranje video ali računalniških igric je zabavno. Izberita igro, ki jo lahko igrata drug z drugim ali, še bolje, drug proti drugemu.

Tekmovalnost namreč pozitivno vpliva na odnos in tudi na takšen način lahko, kljub temu, da sta drug od drugega ločena, trenutke preživljata skupaj.

Povzeto po pisanju Your Tango.

Preberite še: Popolno ne pomeni srečno (in še 9 resnic o ljubezni)

Morda vas zanima tudi: Pogovor je pomembnejši od seksa: 20 najboljših nasvetov za srečno zvezo


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)