5 jasnih znakov, da gre res za zaljubljenost

Če se sprašujete, ali je nekdo v vas zaljubljen ali se vam to samo dozdeva, poglejte jasne znake, da ste ukradli njegovo oziroma njeno srce.

26.3.2022 ob 6:17 | Foto: Gettyimages | Avtor: M. FL.

5 jasnih znakov, da gre res za zaljubljenost

Pomlad je čas, ko se lažje in hitreje vnamejo srca. Se pa kaj rado zgodi, da se nekomu dozdeva, da je nekdo vanj zaljubljen, ni pa povsem prepričan, če je to res.

Če ste se v takšni dilemi znašli tudi sami, poglejte pet jasnih znakov, da gre res za zaljubljenost. Niza jih Thouhtcatalog.

1 Išče vašo bližino

Oba sta na isti zabavi in on pristopi k vam ter začne pogovor. Ali ob kateri drugi priložnosti najde domiselen izgovor za začetek debate z vami. Če si želi vaše pozornosti, se bo že nečesa domislil, da jo bo tudi dobil.

Kadar je nekdo zaljubljen, vas bo vprašal nekaj, kar vas ne bi bilo treba vprašati, začel bo pogovor, ki ga ne bi bilo treba začeti. Skratka, poskrbel bo, da ga boste opazili.

2 Posluša vas in si zapomni detajle

Povsem mimogrede ste mu nekoč v sproščenem pogovoru omenili, kakšni filmi so vam všeč. On si je to zapomnil ter se do naslednjega srečanja oborožil z znanjem, s pomočjo katerega lahko debatirata prav o njih.

Nešteto je še takšnih malenkosti, ki jih vi izrečete, on pa v naslednjih stikih potrdi, da vas je poslušal in si tudi zapomnil vaše besede. Verjemite, če ne bi bil njegov namen osvojiti vas, ne bi bil tako pozoren.

3 Izdaja ga telesna govorica

Telesna govorica velikokrat pove več kot besede. Če se v pogovoru z vami rahlo nagiba proti vam, nezavedno posnema vaše geste, se trudi, da bi vas gledal v oči, ste lahko prepričani, da njegovo srce gori za vas.

Prav tako tudi, če se v vaši družbi rad pošali, pripoveduje šale in se vas ob vsaki priložnosti bežno dotakne.

4 V vaši družbi se obnaša drugače

Kadar ste nekomu všeč, se v vaši družbi obnaša drugače, kot sicer. Morda je malo bolj nervozen, morda se živčno prestopa, lahko celo nekoliko zardi.

Bodite torej pozorni na njegovo obnašanje in telesno držo. Če opazite znake spogledovanja ali zadrege, kadar je z vami, vedite, da do vas čuti nekaj več.

 5 Pohvali vaš videz

Pohvala vašega videza, pa naj bo pričeske, oblačila, nakita ali česarkoli drugega, je najbrž najočitnejši znak naklonjenosti. Sploh, če pri tem izpostavi detajle, ki jih večina sploh ne bi opazila.

V tem primeru ni dvoma, da ste osebi všeč v romantičnem smislu.

Preberite še: Horoskop: kakšni moški se vam ne morejo upreti (glede na vaš znak)

Morda vas zanima tudi: Teh osem gest se moški nikoli ne naveličajo


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)