4 znaki, da ste zaljubljeni v napačnega

Poglejte, kaj vas zgovorno opozarja, da ste srce podarili nekomu, ki si tega ne zasluži.

4.10.2021 ob 5:05 | Foto: Gettyimages | Avtor: M. FL.

4 znaki, da ste zaljubljeni v napačnega

Ob gledanju skozi rožnata očala včasih spregledate, da nekdo, ki ste mu podarili srce, tega ne zasluži. Zato se neredko zgodi, da mnogi ostajajo v zvezah, ki jim škodujejo z več vidikov.

Da bi se temu izognili, poglejte znake, da tisti, ki ga ljubite, ni vreden vaše ljubezni. In si ne zatiskajte oči temveč zaključite skupno zgodbo. Čeprav se vam to zdi še tako težko, je bolje prej, kot prepozno, poiskati človeka, ki vam bo čustva vračal.

Kako pa vedeti, da je čas za ta korak? Jasne znake razkriva Pink Villa.

Vedno ga morate prositi za njegov čas

"Poklical te bom kasneje, danes nimam časa, jutri se bova pogovorila," in podobne izjave pogosto ali celo čisto vsakič, ko bi se radi z njim dobili ali vsaj pogovorili pričajo, da zanj pač niste prioriteta.

Saj ne, da bi vam moral ustreči vedno, ko si vi zaželite druženja. A če zanj nikoli ali praviloma nima časa, si v vašem srcu zagotovo ne zasluži mesta, ki mu ga namenjate.

Premalo komunikacije

Tudi kadar sta skupaj med vama ne steče pravi pogovor. Pomanjkanje komunikacije ali njegovo izogibanje pogovoru o resnih temah, o načrtih in prihodnosti so žal še eni pokazatelji njegove nezainteresiranosti za resnejšo zvezo z vami.

Vse se vrti okoli njegovega razpoloženja

Kadar je dobre volje, prekipeva od energije, vas zasipa z znaki pozornosti in ljubezni, kadar je slabe volje, je zgodba ravno obratna in okoli njega morate hoditi kot po jajcih.

Pravico ima do slabe volje in do slabega dneva, a čustva naj skomunicira na primeren način, ne pa s pasivno agresijo ali celo z izživljanjem slabe volje nad vami.

Govori eno, počne drugo

Govori vam, kako vas ljubi, koliko mu pomenite in kaj vse bi storil za vas, a ko je treba besede prenesti v dejanja, je zgodba povsem drugačna. Če je do vas dober zgolj v besedah, v dejanjih pa njegovih čustev ni čutiti, si morate žal priznati, da ni vreden vaše ljubezni.

Preberite še: Kaj pomeni, če vas v sanjah vara ali zapušča partner

Morda vas zanima tudi: Pozor! To je beseda, ki najhitreje uniči razmerje


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)