Horoskop: Štirje astrološki znaki, ki dvomijo v ljubezen

Med znamenji zodiaka so tudi takšni, ki jih glede ljubezni obdaja nemalo dvomov.

13.8.2021 ob 5:05 | Foto: Gettyimages | Avtor: M. FL.

Horoskop: Štirje astrološki znaki, ki dvomijo v ljubezen

Za nekatere je ljubezen najvišji cilj in ideal, h kateremu stremijo ter ne odnehajo, dokler ga ne dosežejo. V drugih ljubezen zbuja nemalo dvoma. V lastne ali občutke partnerja ter v vse, kar je povezanega z njimi. Prav ta dvom je največkrat kriv, da se ljubezni nočejo ali ne morejo povsem predati.

Kateri astrološki znaki največkrat dvomijo vanjo? Odgovore ima Thouhgtcatalog.

Škorpijon

Rojeni v znamenju škorpijona so najbolj čutni in strastni posamezniki, a se dobro zavedajo, da seks in ljubezen nista vedno nerazdružljivo povezana.

Čeprav bi se še tako radi povsem prepustili toplim čustvom ljubezni, jih je življenje naučilo, da ljudem ni vedno dobro zaupati.

Res je, da nikoli ne opustijo upanja, da bodo nekoč našli osebo, s katero bodo srečni do konca svojih dni, a potrebujejo veliko časa, preden se odločijo, da bodo povsem odprli svoje srce.

Dvojček

Dvojček obožuje idejo o razmerju, a je velikokrat skeptičen do soljudi in ni povsem prepričan, ali bi se nekomu smel predati.

Rad bi okusil čim več doživetji, rad je neomejen in svoboden in četudi so občutki do druge osebe močni, ne verjame zlahka, da je to to, predvsem pa vselej misli, da je nekje nekdo, ki bi lahko bil zanj še boljši.

 

On pušča vse poti odprte in išče drugačne, bolj vznemirljive ter bolj vabljive občutke. Zato se ni pripravljen kar tako spustiti v zvezo. Preveč ga je strah, da bi v življenju kaj zamudil.

Devica

Če je kdo naklonjen neskončnim analizam, je to devica. Ona je pozorna, potrpežljiva in izjemna življenjska sopotnica, a potrebuje res veliko časa, preden se odloči nekomu podariti srce.

Kajti preden se to zgodi, devica pretehta vse možnosti, naniza pluse ter minuse zveze, išče morebitne napake in se prepriča, da je oseba, ki bi se ji predala, ne bi nikoli pustila na cedilu.

Če ni prepričana v to, raje ostane samska in neodvisna. Čeprav verjame v ljubezen.

Kozorog

Zvesto, vendar zlasti, ko gre za ljubezen, pesimistično znamenje. Saj ne, da bi rojeni v njem za vsako ceno zavračali razmerje, a v njem pričakujejo najslabši možni razplet, zato se resnično težko sprostijo in prepustijo užitkom.

Zavedajo se sicer, da ljubezen lahko traja in so, kadar najdejo nekoga, kateremu se je vredno predati, vanjo pripravljeni vlagati veliko truda. A potrebnega je kar nekaj časa, da dojamejo, da ne bo nič narobe, če bodo v življenje spustili toplo čustvo.

Preberite še: Horoskop: Ta znamenja vam bodo zlomila srce

Morda vas zanima tudi: Horoskop: Trije astrološki znaki, ki so prepričani, da imajo vedno prav


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)