Horoskop: Trije astrološki znaki, ki so prepričani, da imajo vedno prav

Rojeni v nekaterih astroloških znakih verjamejo, da se prav nikoli ne motijo.

6.7.2021 ob 5:05 | Foto: Klaus Vedfelt/Gettyimages | Avtor: M. FL.

Horoskop: Trije astrološki znaki, ki so prepričani, da imajo vedno prav

Zagotovo poznate nekoga, ki zavzeto verjame, da ima vedno prav in da je osvojil vso pamet sveta. Morda ste takšni celo sami in si nočete priznati, da vsega vendarle ne veste.

In če je temu tako, ste najbrž rojeni v katerem od sledečih astroloških znakov.

Devica

Device ste briljantne. Vlada vam Merkur, planet razuma in komunikacije. Zato res premorete ogromno znanja, poznate nešteto informacij in na podlagi teh ter z leti pridobljenih izkušenj sprejemate izjemne zaključke.

Vse to pa ne pomeni, da ste nezmotljivi in da včasih določenih stvari vendarle ne poznate ter bi bilo pametno upoštevati kakšen dobronameren predlog ali nasvet (čeprav običajno vi z njimi ne skoparite). Konec koncev bi morali priznati, da nihče ne ve čisto vsega.

 

Lev

Ponosni levi imate največjo težavo tedaj, ko morate sebi ali, še huje, drugim priznati svojo napako. Kajti vi hočete v vsakem primeru izpasti najboljši, najlepši, najsposobnejši in najučinkovitejši.

V očeh drugih bi radi bili nezmotljivi in neprecenljivi, zato z veseljem razkazujete svoje sposobnosti in talente, tisto, kar vam ni v ponos, pa raje skrivate.

Kajti česa drugega, kot popolnosti, pri sebi ne priznavate. Na srečo se drugi tega zavedajo in ob vaših napakah raje molčijo, kot bi vam jih očitali ter oponašali.

Vodnar

Tako kot vsi zračni znaki ste tudi vi zavzet mislec, poln inovativnih idej ter vprašanj, ki vas vodijo do novih znanj. Glede teh in po svojih sposobnostih v vsakem primeru odstopate od povprečja, a to ne pomeni, da ste nezmotljivi in da veste čisto vse.

Res pa je, da tega, da vas nekdo v nečem prekaša ali da se na nekaj spozna bolje od vas, za nobeno ceno niste pripravljeni priznati.

Povzeto po portalu Pure Wow

Preberite še: Horoskop: Najbolj tekmovalni astrološki znaki

Morda vas zanima tudi: Horoskop: Trije najbolj kreativni astrološki znaki


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)