Horoskop: Najbolj lačni astrološki znaki

Nekateri astrološki znaki hrani pripisujejo prav poseben pomen.

9.6.2021 ob 5:05 | Foto: Gelo Korol/gettyimages | Avtor: M. FL.

Horoskop: Najbolj lačni astrološki znaki

Le kdo ni vesel izjemne kulinarične izkušnje, a nekateri znaki zodiaka hrani pripisujejo prav poseben pomen. Zato, ker radi kuhajo, zato, ker v hrani najdejo tudi tolažbo predvsem pa zato, ker po apetitu odstopajo od povprečja.

Kateri vedno do zadnje drobtinice počistijo krožnik? Takole pravi Miss7.

Bik

Tega ste na prvem mestu zagotovo pričakovali. On nedvomno sodi med najbolj lačne astrološke znake. Bik rad kuha in še raje je. Še preden vstopi v restavracijo ve, kaj bo naročil, kajti že doma se dodobra pozanima o ponudbi in izbiri.

Po naravi je sicer tradicionalist in izbira jedi, ki jih pozna ter za katere ve, da mu teknejo, včasih pa si vendarle dovoli pokukati izza meja poznanega in poskusiti nekaj novega, drugačnega. Tudi če ga izbira razočara, počisti krožnik. Kajti zanj je največji greh hrano metati v smeti.

Tehtnica

Največjo težavo tehtnici predstavlja zdrava rutina prehranjevanja. Kajti naj se še tako trudi vzpostaviti redne obroke, ji to le redko uspe. Prigrizki jo namreč hitro premamijo, včasih si privošči kar dva zajtrka ter vselej kaj prigrizne pred kosilom.

Skratka, tehtnica se rada razvaja s hrano kar tako in ne glede na to, koliko je ura. Tudi polnočni zalogaji pri njej niso prav nobena redkost.

Riba

Zakaj ima riba rada hrano? Ne samo zato, ker ji napolni želodec temveč tudi, ker jo osrečuje. Rojeni v znamenju rib niso izbirčni, jedo praktično vse, imajo pa seveda nekaj najljubših jedi.

 

Radi preizkušajo okuse drugih kultur in če kaj sovražijo, sovražijo biti lačni. Kajti lakota v njih vzbuja žalost, žalost pa ni najbolj prijetna zadeva. Prav zato morajo ribe priznati tudi, da s hrano pogosto skušajo dvigniti razpoloženje.

Lev

Levi so gurmani, zato prisegajo na izbrane, velikokrat prestižne jedi. Hitra prehrana, jedi na žlico, ulična hrana … ne, to zanje nikoli ni prva izbira. Levi radi jedo in tudi kuhajo eksotične specialitete.

Ne zgolj, ker uživajo v njihovih okusih temveč predvsem, ker se z njimi radi ponašajo pred prijatelji.

Oven

Kot nekdo, ki obožuje pustolovščine, oven prisega na gurmanska doživetja. On je odprt za vse, zlasti za tisto, kar je novo ter z veseljem obiskuje restavracije s ponudbo, ki odstopa od povprečja.

Pogumni ovni tudi sami radi kuhajo eksotične jedi in tako, kot na drugih področjih življenja, eksperimentirajo v kuhinji. Hrana je zanje posebno doživetje in v njej med drugim najdejo način za premikanje meja. To je v življenju prvega znamenja zodiaka še kako pomembno.

Preberite še: Horoskop: Trije najbolj kreativni astrološki znaki

Morda vas zanima tudi: Horoskop: Tri najbolj zapravljiva znamenja


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)