Horoskop: Dva najbolj deloholična astrološka znaka (in en, ki ve, kdaj je dobro izpreči)

Med astrološkimi znaki dva po marljivosti nedvomno izstopata.

26.5.2021 ob 5:00 | Foto: Gettyimages | Avtor: M. FL.

Horoskop: Dva najbolj deloholična astrološka znaka (in en, ki ve, kdaj je dobro izpreči)

Nekateri so, lahko bi rekli, obsedeni z delom. Oni so vedno pripravljeni garati, ostajati na delu pozno v noč in jim vikendov ni težko namenjati službenim dolžnostim. Povedano drugače, so pravi deloholiki.

Dva astrološka znaka zagotovo sovpadata s tem opisom. Poglejte, katera dva umestiti v svojo ekipo, če imate v načrtu zahteven projekt. In tudi, koga jima za primerno ravnovesje in pozitivno klimo postaviti za protiutež.

Katera sta po pisanju portala Yahoo dva najbolj marljiva astrološka znaka in katero znamenje verjame, da je zgolj delo, brez zabave, nesmiselno? 

Devica

Device so pregovorno natančne, marljive, dosledne in vztrajne. Kar pomeni, da so predane delu in nalogam ter ne odnehajo, dokler samostojni ali skupni projekti niso končani.

Če je v ekipi, s katero delate, devica, pričakujte veliko sestankov, obsežne priprave, natančne načrte in podrobna navodila. Device namreč ničesar ne prepuščajo naključju.

One se povsem posvetijo nalogi, se držijo zadanih rokov in ne popuščajo. Ne pri sebi ter ne pri drugih. Njihova merila se res visoka in včasih težko dosegljiva, a končni rezultat garaštva devic vselej odtehta trud in vloženo energijo.

Kozorog

Nihče ni bolj motiviran za doseganje ciljev, kot prezimljeni kozorog. On vedno preizkuša svoje sposobnosti in je ob tem izjemno ambiciozen ter motiviran.

Kozorog izdela jasen načrt, sestavi obsežne sezname in razdeli opravila med tiste, ki so z njim v ekipi. Tudi sam ne stoji križem rok. Nasprotno, pripravljen je poprijeti za vsako delo, ne odneha, dokler z njim ne zaključi in se ne ozira na delovni čas.

Tudi minute, ki so sicer namenjene odmoru, raje koristno uporabi. Kajti želi preskočiti vse ovire, ki morda stojijo na poti do pravočasnega zaključka osebnega ali skupinskega projekta.

Strelec

Na nasprotnem bregu stoji strelec. Ne zato, ker bi bil len in neodgovoren, temveč , ker veliko pomena pri doseganju ciljev pripisuje tudi zabavi.

On na zadeve res ne gleda preveč resno, se zna sprostiti ter si v miru privoščiti kavico, on ceni prosti čas in ne dovoljuje, da bi ta na račun dela preveč trpel.

Strelec zna pomešati obveznosti in zabavo, on si brez težave vzame prost dan in se nato na delo vrne spočit ter poln novega entuziazma, kar vsekakor pripomore k doseganju zadanih ciljev.

Preberite še: Horoskop: Tri najbolj zapravljiva znamenja

Morda vas zanima tudi: Horoskop: To so najbolj ambiciozni astrološki znaki


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)