Horoskop: Najsrečnejši dan v tednu za vaš znak

Za vsako znamenje zodiaka velja, da je en dan v tednu prav posebej spodbuden.

4.5.2021 ob 5:40 | Foto: Sasha_Suzi/Gettyimages | Avtor: M. FL.

Horoskop: Najsrečnejši dan v tednu za vaš znak

Imate kdaj občutek, da ste enkrat optimistični, navdani s pozitivno energijo in srečni, spet drugič pa kar tako, brez posebnega razloga, nejevoljni in zamorjeni?

Če boste na to pozornejši, boste morda opazili, da vas višek energije praviloma obdaja na en dan v tednu. Kateri je to, je odvisno od vašega astrološkega znaka. Kajti vsako znamenje ima svoj srečni dan.

Ponedeljek: dan za rojene v znamenju raka

Večina ponedeljkov ne mara preveč. A raki so pri tem izjema. Znamenju, ki mu vlada mesec, prvi dan v tednu najbolj odgovarja.

Tedaj so raki kot prerojeni, polni optimizma ter pričakovanja. V mislih sestavijo načrt za vse, kar jih v novem tednu čaka ter smiselno razporedijo novo energijo, ki so jo dobili v dveh prostih dneh ob koncu tedna.

Torek: dan za ovne in škorpijone

Torek znakoma, ki jima vlada Mars, zagotavlja nov odmerek energije. Tedaj so male sive celice rojenih v ozvezdju ovna in škorpijona na vrhuncu zmogljivosti in hitro se jim porodijo nove, uporabne ideje, katere zlahka prenesejo v prakso. 

Sreda: dan za dvojčke in device

Sreda jima odgovarja, saj tedaj znaka pod okriljem Merkurja dosežeta vrhunec moči, kar pomeni, da imata dovolj energije za uresničevanje načrtov in izpolnjevanje vseh idej.

 

Četrtek: dan za ribe in strelce

Nekateri so v četrtek z mislimi že pri petku, a riba in devica sta prav ob skorajšnjem koncu tedna na vrhuncu idej in polna energije, prav tako na ta dan blesti njuna komunikacija ter zlahka navezujeta stike in spoznavata nove ljudi.

Petek: najboljši dan za bika in tehtnico

Vsi težko pričakujemo petek, najbolj pa v njem uživajo osebe, rojene v ozvezdju tehtnice in bika. Ne samo zato, ker je le še streljaj do prostih dni temveč tudi, ker so prav tedaj najbolj optimistične, kreativne in produktivne ter posebej dovzetne za estetske in čutne užitke.

Sobota: dan za vodnarje in kozoroge

Medtem, ko drugi najraje počivajo na kavču, so vodarji in kozorogi na dan sobote najbolj polni energije. Od tedna želijo izvleči kar največ in v soboto lahko zaključijo z vsem, kar jim ni uspelo čez teden. Življenjska energija ta dan jim je nedvomno v veliko pomoč.

Nedelja: dan za leve

Dan, ko levi lahko končno samo uživajo in zasijejo v najboljši podobi. Doma ali v naravi si oddahnejo, se nadihajo svežega zraka, zbistrijo misli, sprostijo telo in kraljevsko izkoristijo dan, ki je kot nalašč zanje.

Povzeto po portalu Miss7

Preberite še: Horoskop: Zakaj nikoli ne vržete puške v koruzo (glede na vaš znak)

Morda vas zanima tudi: Najhujši strah vsakega astro znamenja


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)