Horoskop: Kateri astrološki znak najbolje in kateri najslabše laže

Nekateri astrološki znaki se uspešno skrivajo za lažjo, drugi preprosto ne znajo lagati.

22.4.2021 ob 5:30 | Foto: Feodora Chiosea/Gettyimages | Avtor: M. FL.

Horoskop: Kateri astrološki znak najbolje in kateri najslabše laže

Čeprav lagati ni lepo, se velika večina včasih vendarle zateče k neresnici. To bi bilo nesmiselno zanikati, prav tako ni mogoče našteti vseh razlogov, ki posameznika prisilijo v laž, je pa zanimivo vedeti, kako dober lažnivec je nekdo glede na njegov astrološki znak. Odgovor na to vprašanje ima Thoughtcatalog.

Oven

Čeprav na prvi pogled delujete drzno, odkrito in resnicoljubno, znate tako dobro lagati, da lažete kar naprej. Celo samemu sebi.

Bik

Vi ne znate lagati in se vselej hitro izdate. Čeprav se praviloma zatekate le k belim lažem, vas na koncu ujamejo. Preveč očitno je, kadar ne govorite resnice.

Dvojček

Vaš pogled na resnico in svet se tako hitro spreminja, da ni mogoče določiti, kdaj govorite resnico in kdaj lažete. Kadar eno pripovedovanje iste zgodbe odstopa od drugega, to ni zaradi laganja, temveč zaradi spremenjenega pogleda na zadeve.

 

Rak

Z manipulacijo znate doseči natančno tisto, kar hočete. Vaša čustva so vaša prednost. Vedno veste, kateri gumb morate pritisniti, da bi dosegli svoje, čeprav si vrata včasih odpirate s pomočjo laži, ki je praviloma nihče ne prepozna.

Lev

Vaš namen ni lagati, res pa je, da včasih pri pripovedovanju zgodbic pretiravate. Radi pač dramatizirate in če je del drame kakšna laž, jo brez težav vključite v zgodbo ter poveste tako, da je slišati kot najbolj sveta resnica.

Devica

Sovražite laži. Poslužite se jih resnično le takrat, ko ste pritisnjeni ob steno ali ko je resnica preveč kruta, da bi se zatekli k njej. In drugi to dobro vedo ter cenijo vašo resnicoljubnost.

Tehtnica

Tako prikupni in očarljivi ste, da nihče sploh ne bi posumil, da ne govorite resnice. Zato vam gre laganje tako dobro od rok. In vsi vam brez najmanjšega dvoma verjamejo.

Škorpijon

Vi ste mojster laži in manipulacije. Lažete, ne da bi dvakrat pomislili. V tem preprosto ne vidite nič slabega.

Strelec

Strelci imate radi prijatelje in družino, zato jim nikoli ne bi lagali. Ste eno najbolj odkritosrčnih znamenj zodiaka.

Kozorog

V laži ne vidite nobenega smisla. Vi poveste resnico, ne glede na to, kako boleča ta je.

Vodnar

Ste izjemno kreativni. Razmišljate hitro, dobro se znajdete, včasih tudi s pomočjo laži kateri vsi, ki jim jo poveste, brez pomisleka verjamejo.

Riba

Ribe lažete zato, da bi zaščitile ljudi, ki jih imate radi. Krute resnice za nobeno ceno ne bi povedale. Vi hočete, da se vsi okoli vas počutijo dobro kar pomeni, da morate grdo resnico kdaj skriti za lepo lažjo.

Preberite še: Znaki, ki odkrivajo lažnivca

Morda vas zanima tudi: Deset stvari, ki jih moški skriva pred žensko


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)