Horoskop: Zakaj nikoli ne vržete puške v koruzo (glede na vaš znak)

Vsako astrološko znamenje premore nekaj, kar ga vselej žene naprej ter na koncu pripelje do cilja.

1.4.2021 ob 5:30 | Foto: Gettyimages | Avtor: M. FL.

Horoskop: Zakaj nikoli ne vržete puške v koruzo (glede na vaš znak)

Uspehi so pogojeni z znanjem, sposobnostjo, iznajdljivostjo, spretnostjo pa tudi z vztrajnostjo. Slednja je ključna pri doseganju zadanih ciljev ter namer. Kaj pa vsako astrološko znamenje žene naprej in ga odvrača od tega, da bi vrglo puško v koruzo? Odgovore ima Thoughtcatalog.

Oven

Nikoli ne odnehate, ker premorete ogromno fizične in mentalne moči. Po zaslugi te moči zlahka zaobidete negotovost vase in v uspeh. Dovolj močni ste, da znate pregnati vse dvome.

Bik

Ne odnehate, ker ste pregovorno trmasti. Vi boste cilj dosegli ne glede na to, koliko ovir boste zato morali premagati.

Dvojček

Nikoli ne odnehate, ker ste strastni. Če si nekaj zadate, boste to dosegli, kajti sami sebi ne bi nikoli odpustili, če bi prehitro odnehali.

Rak

Glavno gonilo pri vas je to, kako vas dojemajo drugi. Želite si, da bi bili vsi, ki so vam blizu, ponosni na vas. En od virov pohval pa so dosežki, do katerih pridete po zaslugi vztrajnosti.

 

Lev

Ne odnehate, ker ste prepričani o svojih sposobnostih. Vi dobro veste, da ste sposobni doseči sanje. Zato vas nihče in nič ne more ustaviti.

Devica

Nikoli ne odnehate, saj se znate po vsakem padcu hitro pobrati. Porazi in padci so za vas vselej vir nove spodbude ter moči in prav po njihovi zaslugi dosežete tisto, kar ste si zadali.

Tehtnica

Ne odnehate, ker ste vselej obkroženi s pozitivno energijo ljudi, ki verjamejo v vas. Kadar koli dvomite v svoje sposobnosti, vas spodbudijo in pripravijo do tega, da vztrajate.

Škorpijon

Ne odnehate, ker ste potrpežljivi. Razumete, da sta za lepe in dobre stvari potrebna čas in trdo delo. Trudite se vsak dan in ne pričakujete, da boste čez noč prišli do uspeha.

Strelec

Poraz za vas preprosto ne obstaja. Te opcije ne priznavate. Vi ne odnehate, dokler ne dosežete zadanega cilja. Morda morate poskusiti stokrat, tisočkrat, a zlepa ne boste odnehali.

Kozorog

Ne odnehate, ker ste izkušeni in verjamete vase. V življenju ste okusili že marsikaj in veste, da zmorete premagati domala vse. Nekaj ovir vas ne bo ustavilo na poti do cilja.

Vodnar

Ne odnehate, ker ste sanjač. Zase imate visoka pričakovanja in niste pripravljeni sprejeti manj, ker veste, da lahko dosežete več.

Riba

Ne odnehate, ker ste realist. Dobro veste, da uspeh ni vedno kar na dlani in da je včasih treba večkrat poseči po zvezdah da bi jih dosegli, zato ste pripravljeni poskusiti večkrat, dokler vam končno ne uspe.

Preberite še: Horoskop: Pet znakov, s katerimi se res nočete prepirati

Morda vas zanima tudi: Horoskop: Astrološki znaki, s katerimi bo zakon popoln


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)