Horoskop: Pet znakov, s katerimi se res nočete prepirati

Sporu z rojenimi v določenih astroloških znakih se je, če je to le mogoče, najbolje izogniti.

27.3.2021 ob 5:30 | Foto: Gettyimages | Avtor: M. FL.

 Horoskop: Pet znakov, s katerimi se res nočete prepirati

Spori, konflikti in nesoglasja so del življenja. In vsak tedaj, ko se ujame v besedno bitko z nekom, uporablja taktike, za katere meni, da so najučinkovitejše.

Nekatere so res, druge ne, obstajajo pa astrološki znaki, ki v sporu ne poznajo meja in, če je treba, igrajo tudi podlo, zato v nesoglasjih z njimi ni mogoče zmagati na pošten način. S katerimi se ni ravno priporočljivo spuščati besedne dvoboje, razkriva Thougtcatalog.

S škorpijonom

Škorpijoni so neomajni in udarni. Vlada jim Mars, saj veste, bog vojne, in zato med spori prav nič ne pomišljajo, kako bodo njihove besede vplivale na drugo stran. Nasprotno, oni vedo, kako udariti tja, kjer najbolj boli. Namenoma, ne po nesreči.

Škorpijoni znajo pokazati ljubezen ljudem, ki jih imajo radi. A dobro vedo tudi, kako zadati bolečino in kako za vsako ceno doseči svoje. Iz sporov zato praviloma odhajajo kot zmagovalci. Čeprav ne vedno moralni.

 

Z dvojčkom

Jezičnega dvojčka je težko dohajati z besedami in argumenti. Še preden vi poveste svoje, jih ima on pripravljenih že vsaj pet, ki jih stresa kot iz rokava.

Po sporu z njim se boste velikokrat počutili kot najbolj trapasta oseba na svetu. Kajti dvojček, četudi se moti, zna nastopati tako, da na koncu vselej prepriča, da ima vendarle prav in da je, ne glede na vse, absolutni zmagovalec.

Z ovnom

Tako kot škorpijonu tudi ovnu vlada Mars. In to je še kako opazno. Tudi tedaj, ko se z nekom zaplete v spor.

Takrat oven na plano privleče vsa orožja, ki jih ima na zalogi: od jasnega uveljavljanja svojega prava, do informacij, ki mu govorijo v korist. Eksplozivnost tega znaka je več kot očitna. In zmaga tudi. Čeprav jo doseže le zato, ker pametnejši odneha.

Z devico

Uuuu, devica. Devica je modra, devica je pretkana in devica je razgledana. Vse to so razlogi, da v sporu z njo v resnici ni mogoče zmagati.

Kajti ona dobro ve, kako zadeve stojijo, zna poiskati informacije, s katerimi dotolče nasprotnika in kar je najhuje:  to stori na miren in hladen način, ob katerem ta velikokrat ostane brez besed.

Z vodnarjem

Vodnar sicer velja za razumno in razumevajoče znamenje, a lahko je tudi zelo strog do oseb, s katerimi se ne strinja in do stvari, ki mu niso po volji.

Tedaj se tega ne boji povedati ali pokazati. On ničesar ne zavija v vato, dušo izlije na način, ki je za drugo stran lahko boleč in ne pozna zadržkov glede tega, da ne bi koga prizadel ali užalil.

Ne, vodnar se ne zadržuje in v sporih praviloma zmaga. Kajti njegov presenetljivo oster nastop drugi strani velikokrat zaveže jezik.

Preberite še: Horoskop: Čudovita lastnost, ki jo večina spregleda (za vsako astrološko znamenje)

Morda vas zanima tudi: Horoskop: Čudovita lastnost, ki jo večina spregleda (za vsako astrološko znamenje)


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)