Horoskop: Trije astrološki znaki, ki največkrat varajo

Rojeni v nekaterih astroloških znakih le stežka ostanejo na svoji strani plota in upravičeno veljajo za najbolj nezveste.

20.5.2021 ob 5:05 | Foto: Gettyimages | Avtor: M. FL.

Horoskop: Trije astrološki znaki, ki največkrat varajo

Nemogoče je na vprašanje, zakaj ljudje varajo, podati odgovor, ki bi veljal za vse. Na prevaro namreč vpliva veliko dejavnikov, najbolj pa značaj osebe, ki skače čez plot. In očitno pri tem vlogo igra tudi astrološko znamenje, v katerem je nekdo rojen.

Kajti kot piše Miss7, rojenim v določenih, zvestoba povzroča nemalo težav. Kateri največkrat varajo?

Strelec

Strelec ima rad svobodo, neodvisnost in kar se da sproščena pravila. Temu se tudi v prid lepe ter skladne zveze ni pripravljen odpovedati. Sovraži kompromise, sovraži prilagajanje in sovraži omejevanje.

Ko se mu nečesa (ali nekoga) zahoče, to vzame brez pomisleka in brez slabe vesti. Pa čeprav je ta nekdo prepovedan sadež na drugi strani plota.

Vodnar

Po eni strani zelo čustveno in občutljivo znamenje, po drugi pa rojeni v vodnarju hrepenijo po svobodi ter avanturah.

 

Zato le težko osnujejo trdno razmerje in se resnično povežejo s partnerjem. Iz teh razlogov nezvestoba vodnarjem ni tuja. Nasprotno, radovednost in želja po odkrivanju nečesa novega ter drugačnega jih hitro potisne v objem prepovedane osebe.

Dvojček

Dvojčki so malce drugačna zgodba. Oni so zelo družabni, komunikativni in brez težav spoznavajo nove, zanimive ljudi ter širijo krog prijateljev, znancev in tudi kandidatov za vroče dogodke med rjuhami.

Kajti v pogovoru z nekom dvojček lahko kaj hitro odkrije, da ga oseba ne zanima zgolj v smislu klepeta, temveč bi jo rad spoznal tudi z vidika intime. Če je druga stran prav tako za, jima praktično nič ne more preprečiti, da ne bi spogledovanja ponesla na naslednjo stopničko.

Preberite še: Pet dejstev o ljubici, ki bi jih morala poznati vsaka prevarana ženska

Morda vas zanima tudi: Sporočilo prevarane: Šest brutalnih dejstev za ljubico mojega soproga


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)