Horoskop: Tri najbolj zapravljiva znamenja

Za rojene v nekaterih astroloških znakih varčevanje pač ne obstaja.

12.5.2021 ob 5:10 | Foto: Jovan Mandic/Gettyimages | Avtor: M. FL.

Horoskop: Tri najbolj zapravljiva znamenja

Nakupujejo, kot na nikoli ne bo jutri, včasih naročijo dve jedi, ker se ne morejo odločiti, kaj bi raje jedli, njihove omare so prepolne vsega, varčevanje zanje preprosto ne obstaja.

Kateri pa so najbolj zapravljivi astrološki znaki? Takole jih razkriva Miss7.

Lev

Lev je vse, samo ne skopuški. On ima izbran okus, rad ima lepe stvari in je še kako materialistično nastrojen. S svojim stilom hoče očarati druge, vselej želi sijati in biti v središču pozornost, zato navdušuje z dragimi oblekami, takšnimi avtomobili, razkošnimi druženji ter tudi z darili za ljudi, ki so mu blizu.

Vse to pa stane. Veliko. A on se s tem ne obremenjuje. Denar je v njegovih očeh namenjen zapravljanju in ne varčevanju. Od tega življenjskega mota nikoli ne odstopa.

Škorpijon

Rojeni v ozvezdju škorpijona radi nakupujejo. V živo ali preko spleta. Nakupovanje je zanje nagrada za pridnost, tolažba, kadar se nad življenjem zgrinjajo temni oblaki, sprostitev, kadar jih pesti velik stres ali način za izkazovanje sreče. Skratka, v vsakem primeru pride prav.

Kar je vidno tudi pri opremi doma nekoga, ki je po horoskopu škorpijon.

 

Saj ne, da je len. A z raznoraznimi tehničnimi pripomočki si, kjer le lahko, lajša življenje. Pri njem boste zato našli najnovejšo izvedbo sesalnega ali kuhinjskega robota. Čeprav slednjega uporabi le enkrat na leto. Vendar to ni pomembno, pomembno je le, da mu je takrat na voljo.

Tehtnica

Rojeni v ozvezdju tehtnice prav tako premorejo zapravljivo značajsko črto. Kajti zanje je osnovna filozofija življenja: le enkrat se živi. In tedaj je treba izkoristiti vse, kar ponuja življenje.

Velikokrat se zgodi, da v tem znamenju rojena oseba živi preko svojih zmožnosti in sposobnosti, da zapravlja več, kot ima ali bi smela in kupuje stvari, ki jih ne potrebuje.

Na vseh drugih področjih premišljena tehtnica, je impulzivni kupec. Zato so njene police pogosto polne stvari, ki so jo hipoma premamile. A prav tako hipoma so zanjo postale nezanimive.

Preberite še: Horoskop: Astrološki znaki, ki denar postavljajo pred ljubezen

Morda vas zanima tudi: Najhujši strah vsakega astro znamenja


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)