Horoskop: Dva najbolj družabna astrološka znaka, ki brez težav sklepata nova prijateljstva

Rojeni v dveh astroloških znakih v svoj ozek krog hitro in brez pomislekov spuščajo vedno nove prijatelje.

20.4.2021 ob 5:30 | Foto: Gettyimages | Avtor: M. FL.

Horoskop: Dva najbolj družabna astrološka znaka, ki brez težav sklepata nova prijateljstva

Vseeno je, kje se zadeve odvijajo: na delu, v trgovini, v parku, na zabavi, nekateri s sklepanjem novih poznanstev, ki hitro prerastejo v prijateljstva, nimajo nobenih težav. Brez zadrege sami pristopajo k nekomu, ki se jim zdi zanimiv, hitro začenjajo pogovore, sproščeno klepetajo in še preden se druga stran zave, že ima ob sebi nekoga, ki ga po novem kliče prijatelj.

Zakaj so nekateri tako sproščeni in odprti? Morda imajo pri tem prste vmes tudi zvezde. In kot piše Pure Wow, so rojeni v dveh znakih prav posebej nadarjeni za sklepanje novih prijateljstev.

To sta torej najbolj družabna znaka.

Tehtnica

Zagotovo poznate nekoga, ki ima vselej, ne glede na to, kako nervozni so vsi okoli njega, na obrazu širok ter iskren nasmeh. Ta nekdo je najbrž rojen v ozvezdju tehtnice. Večina se v takšnih in drugačnih zadregah umakne ter potuhne, tehtnice, ki slovjo kot družabni metuljčki, izstopajo in na vse prenašajo svojo pozitivno energijo.

 

Zato zlahka prebijejo led, ob tem so še radovedne in rade spoznavajo nove ljudi, njihove izkušnje, mišljenja in poglede. Že po nekaj izmenjanih besedah druga stran dobi občutek, da tehtnico v resnici že dolgo pozna in ji brez težav zaupa vse, kar ji leži na duši. Ne glede na to, kako zaprta in zadržana je sicer po naravi. Kajti tehtnica zna odpreti še tako skrbno zaklenjeno skrinjico.

Strelec

Strelec živi po preprostem načelu: več kot nas je, bolj je zabavno. Nihče, razen morda tehtnice, prijateljstev ne kuje tako zlahka, kot ljubitelj avantur, dobrega humorja in spontanih odločitev, z eno besedo, strelec.

Rad se zabava v čim širšem krogu. Seveda ima ob sebi prijatelje, ki jih pozna že celo življenje, a zagotovo bo na naslednji podvig povabil tudi novo sodelavko in njenega fanta. Povabila ne bosta zavrnila, saj se navdušenemu, pozitivno naravnanemu in optimističnemu strelcu preprosto ni mogoče upreti.

Preberite še: Horoskop: Najbolj nepriljubljeni astrološki znaki

Morda vas zanima tudi: Horoskop: Čudovita lastnost, ki jo večina spregleda (za vsako astrološko znamenje)


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)