Horoskop: Rojene v teh astroloških so nenasitne v postelji

V treh astroloških znakih rojene dame se ponašajo z res visokim libidom.

28.5.2021 ob 5:00 | Foto: Katarzyna Bialasiewicz/Gettyimages | Avtor: M. FL.

Horoskop: Rojene v teh astroloških so nenasitne v postelji

Libido, spolna moč, poželenje, imenujte ga kakorkoli hočete, vsi vemo, o čem teče beseda. Prav tako je vsem jasno, da libido niha in je enkrat bolj nizek, drugič zavidljivo visok ter da so nekateri posamezniki na splošno bolj nenasitni v postelji od drugih.

Tudi ženske se glede tega med seboj razlikujejo, rojene v sledečih treh astroloških znakih pa se lahko pohvalijo, da njihova spolna moč odstopa od povprečja.

Škorpijon

Presenečeni? Najbrž ne. Kajti rojeni v znamenju škorpijona slovijo po neizmerni spolni energiji in po zavidljivo visokem libidu.

Za škorpijonke bi torej lahko rekli, da so med rjuhami nenasitne. Znajo se spogledovati, znajo zapeljevati in znajo očarati. Njihov seksapil je težko spregledati in vedno jih pripelje do cilja, natančneje do postelje, kjer resnično ne razočarajo.

 

Bik

V ozvezdju bika rojeni posamezniki prisegajo na telesne užitke in že pregovorno cenijo dobro hrano, dobro pijačo, lepo okolje, udobje, ugodje in, da uganili ste, dober seks.

Ta je zanje veliko več kot zgolj telesni stik. Seks je za bike in bikice nedvoumen dokaz ljubezni in naklonjenosti, ki ju rade prejemajo in prav tako z veseljem dajejo, kar pomeni, da imajo vedno na zalogi zvrhano mero seksualne energije in dobro poznajo načine, kako jo koristno uporabiti.

Oven

In še tretje vroče ljubimke: dame, rojene v ozvezdju ovna. Ponašajo se z neizmerno življensko energijo, v katero sodi tudi spolna moč.

Ob tem premorejo ogromno domislic in idej, ni jih strah tveganja in obožujejo adrenalin, pestrost in premikanje meja. Ko se vse to združi med rjuhami, pride do velike eksplozije strasti ter energije, katere vir pri ovnicah nikoli ne presahne.

Povzeto po portalu 24sata.hr

Preberite še: Horoskop: Astrološki znaki, ki se v razmerju hitro dolgočasijo

Morda vas zanima tudi: Horoskop: Moški, rojeni v teh znakih, mislijo le na seks


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)