Od tehtnice do škorpijona: najmanj in najbolj strastna znamenja

Na libido vpliva veliko dejavnikov, en od njih je tudi datum rojstva.

8.5.2021 ob 5:30 | Foto: Gettyimages | Avtor: M. FL.

Od tehtnice do škorpijona: najmanj in najbolj strastna znamenja

Libido, spolna moč ali pohota. Vseeno je, kako imenujete spolno energijo posameznika, dejstvo je, da nanjo vpliva veliko dejavnikov. En od njih je, kot piše Pure Wow, tudi datum rojstva oziroma astrološko znamenje. Tu pa je lestvica od najbolj uspavanih do najbolj pohotnih znamenj zodiaka.

Tehtnica

Saj ne, da tehtnice ne marajo seksa, le drugim izrazom intimnosti v zvezi pripisujejo večji pomen. Spolne igrice pri njih pridejo na vrsto, kadar res želijo poudariti ljubezen in predanost, sicer pa je njihov libido veliko bolj uspavan, kot pri drugih astroloških znakih.

Vodnar

Vodnarji cenijo svobodo in kadar se jim zgolj zazdi, da je v razmerju njihova ogrožena, v hipu izgubijo vse zanimanje za spolne radosti. Rojeni v tem znaku prav tako velikokrat živijo v svojem svetu, hodijo z glavo v oblakih ter nemalokrat zanemarijo seksualno plat intimnega odnosa.

Devica

Device v postelji velikokrat presenetijo, saj se v njej praviloma res povsem sprostijo in pozabijo na vse malenkosti, s katerimi se obremenjujejo sicer. Žal jih je le težko pripraviti do vroče akcije. Kajti čisto preveč se ukvarjajo z drugimi platmi življenja, da bi si zanjo večkrat vzele čas.

Dvojček

Dvojčki imajo seks sicer radi, a zanj potrebujejo precej stimulacije. Predvsem v obliki pogovorov, zapeljevanja in draženja. Ko so enkrat zagreti, zadeve tečejo. Dokler jih kaj ne zmoti. Samo ena napačna poteza ali beseda sta dovolj, da se prav hitro tudi ohladijo.

 

Kozorog

Kozorogi so dobro znani po svoji stabilnosti in konservativnosti. Zato o seksu, dokler niso res prepričani, da je partner pravi, sploh ne razmišljajo. Tudi v zvezi pa ga velikokrat zapostavijo. Seveda zaradi dela, ki ga vedno postavljajo na prvo mesto.

Rak

Raki v razmerju pričakujejo veliko razvajanja. Vedo, da je seks lahko zelo zabaven, a preden se mu predajo, morajo vzpostaviti tesen, z zaupanjem prežet odnos, za kar je praviloma treba veliko časa. In oni so pripravljeni dolgo čakati.

Riba

Ribe cenijo seksualno povezanost, njihov libido pa je najbolj odvisen od vzdušja v odnosu. Kadar to cveti, je njihova spolna moč na višku. In če prave povezave ni, nimajo po strastnih igricah prav nobene želje.

Lev

Na libido leva najbolj vpliva obnašanje njegovega srčnega izbranca. Če najde nekoga, ki nanj gleda kot na kralja, ga poveličuje in časti, je njegova spolna energija neizmerna, kar vedno znova tudi pokaže. V kolikor pa v razmerju ne občuti pravega spoštovanja, njegov libido izjemno hitro pade na najnižjo možno točko.

Strelec

Spogledljivi strelec najbolj ceni pestrost in raznolikost. Dolgočasje ga ubija zato ni čudno, da je prav to znamenje najbolj naklonjeno bežnim seksualnim srečanjem. Ker se ob tem še boji resnih zvez, je seks za eno noč pri strelcu prej pravilo, kot izjema.

Oven

Ovnu vlada Mars in Mars je planet spolnega poželenja. Zadeva je povsem jasna: on rad zapeljuje, rad okuša telesne strasti in ob vsaki priložnosti poskrbi, za poteši svojo spolno slo.

Bik

Čutni bik obožuje vse vire telesnih užitkov, med katere sodi tudi seks. Zato ni presenečenje, da je na tej lestvici tik pod vrhom. Razmerja brez vročega spolnega življenja si pač ne more zamišljati in premore res močan libido.

Škorpijon

Za konec še najbolj strastno znamenje, ki slovi po močnem spolnem nagonu, katerega dopolnjuje velika želja po intimnosti. Škorpijon je kralj strasti, vedno ima na zalogi nešteto domislic in z njim v postelji nikoli ni dolgčas. Res pa je, da se telesni ljubezni ne prepušča v objemu vsakega. Ne, on ima pri izbiri partnerja visoka merila, od katerih ne odstopa. Šele, ko najde pravega, je pripravljen pokazati svojo najbolj divjo ter vročo plat.

Preberite še: Najboljše spolne poze, če fant ni najbolj obdarjen

Morda vas zanima tudi: 9 zaveznikov močnega spolnega poželenja (umestite jih na svoj jedilnik)


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)