Horoskop: Čemu se tudi v prid ljubezni niste pripravljeni odpovedati (glede na vaš znak)

Obstaja kvaliteta, kateri se posamična astrološka znamenja v prid srečne zveze niso pripravljena odpovedati.

28.4.2021 ob 5:30 | Foto: Strelciuc Dumitru/Gettyimages | Avtor: M. FL.

Horoskop: Čemu se tudi v prid ljubezni niste pripravljeni odpovedati (glede na vaš znak)

Včasih se je v življenju treba čemu odpovedati. Ker tako nanesejo okoliščine, ker v to prisilijo razmere ali ker bi s tem, ko bi se nečemu odrekli, po drugi strani veliko pridobili.

Obstaja pa nekaj, česar noben astrološki znak ni pripravljen žrtvovati. Tudi v prid ljubezni ne. Česa se zamenja zodiaka oklepajo za vsako ceno, razkriva Thoughtcatalog.

Oven

Nikoli se ne bi odpovedali sanjam in adrenalinskim podvigom. Samo zato, ker ste v zvezi, vi za konec tedna ne boste ostajali doma in na lenobne počitnice hodili v hotele. Vaš nemirni duh bi tako preveč trpel.

Bik

Za nobeno ceno se ne bi odrekli vaši rutini. Zato potrebujete partnerja, ki razume ter sprejema vaš, lahko bi rekli, zabetoniran urnik. Niste ravno prilagodljivi. Vi potrebujete jasen in dosleden načrt, ki temelji na izkušnjah in vaših prioritetah.

Dvojček

Za nobeno ceno se ne bi odrekli času, ki ga namenjate samo sebi. Četudi ste v zvezi, potrebujete trenutke, v katerih ste v družbi samega sebe. Vi potrebujete veliko osebnega prostora in neodvisnosti.

Rak

Nikoli in nikdar se ne bi odpovedali družini in prijateljem. Čeprav v zvezi, se nameravate še vedno družiti z njimi in z njimi preživljati čas. Vaš partner to mora razumeti, sicer kmalu ne bo več vaš partner.

Lev

Nikoli v prid drugega ne bi žrtvovali svojih lastnih potreb. Nikoli ne bi prevzeli vloge partnerjeve mame in k njemu tekli vsakič, ko bi potreboval vašo pomoč. Vi ste vedno bili in vedno boste sebi največja prioriteta.

Devica

Za nikogar se ne bi odrekli svojim domačim živalim. Vedno jih boste imeli nadvse radi in vaš partner mora to sprejeti in mora znati s tem živeti.

Tehtnica

Za nikogar niste pripravljeni spremeniti svojega pogleda na prihodnost. Vi dobro veste, kje bi radi živeli in koliko otrok bi radi imeli. To je vaš načrt in pri njem boste dosledeno vztrajali.

Škorpijon

Jasno kot beli dan je, da so vaše seksualne prioritete za vas največja vrednota. Kar seveda pomeni, da se jim ne bi nikoli odpovedali. Če ne bodo zadovoljene v zvezi, jih boste potešili drugje. Pika konec.

Strelec

Za nobeno ceno in pod nobenim pogojem se ne bi odpovedali sreči. Veste, da ljubezen nima pravega pomena, če ne osrečuje in če se boste v zvezi počutili ujeti, boste brez pomisleka iz nje odšli.

Kozorog

Vi se nikoli in nikdar ne bi odpovedali denarju. Pripravljeni ste deliti račune in izdatke, niste pa pripravljeni brezglavo zapravljati težko prisluženih prihrankov. Tudi za ljubezen svojega življenja ne.

Vodnar

Ni ga človeka, za katerega bi bili pripravljeni žrtvovati vašo najljubšo glasbo in oddajo. Prav tako nikoli z namenom, da bi nekoga očarali, ne bi spreminjali svoje osebnosti. Vi ste vi in hočete ostati avtentični.

Riba

Nikoli ne bi žrtvovali mentalnega zdravja in dobrega počutja. Če bo v zvezi preveč stresa in napetosti, boste brez pomisleka odšli. Pripravljeni ste se potruditi zanjo, a veste tudi, kje je meja, čez katero ljubezni v prid ne bi bili pripravljen stopiti.

Preberite še: Tri močne ljubezenske izjave, s katerimi mu boste pogreli srce

Morda vas zanima tudi: Horoskop: Kaj bi morali za lepo zvezo početi drugače


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)