7 očitnih znakov, da je tvoja poletna romanca pravzaprav tvoj sanjski partner

Poletje lahko v tvoje življenje prinese tudi ljubezen.

24.7.2021 ob 5:05 | Foto: Gettyimages | Avtor: E. N.

7 očitnih znakov, da je tvoja poletna romanca pravzaprav tvoj sanjski partner

Poletje je čudovit letni čas. Sončni dnevi in vroče temperature nam omogočajo, da se oblačimo bolj lahkotno in sproščeno, prav takšno pa je v tem letnem času tudi naše razpoloženje. Dopusti in potovanja botrujejo tudi večji odprtosti in želji po druženju z ljudmi, zato je poletje tudi odličen čas za kakšno poletno romanco. Pa se lahko iz nje razvije tudi kaj več? Po spodnjih znakih boš prepoznala, da je tvoja poletna simpatija pravzaprav tvoj sanjski partner.

Z njim si to, kar si v resnici

Velikokrat se nam zdi, da se v želji po tem, da bi bili nekomu všeč, obnašamo nekoliko drugače. Želimo pokazati le najboljšo plat sebe in skrivamo svoje pomanjkljivosti. Če pa si pred simpatijo upaš biti točno takšna kot si, tudi če v trenutkih ranljiva, je velika verjetnost, da si spoznala pravega.

Vajini cilji so podobni

Spoznala si osebo, ki so ji v življenju pomembne podobne stvari kot tebi. Njegove vrednote se ujemajo s tvojimi, njegovi hobiji zanimajo tudi tebe … Morda pa ne gre le za poletno zaljubljenost. Zaljubljenci, ki imajo podobne cilje in ambicije se namreč pogosto spremenijo v življenjske partnerje.

Spodbuja te

Če si našla nekoga, ki glasno navija zate, ko kolebaš, ali bi skočila v vodo, ali pa te motivira, ko na počitnicah poizkušaš kaj novega, gre morda za osebo, s katero bi se v življenju lahko dobro ujela. Ena izmed bistvenih lastnosti dobrih odnosov je, da drug drugemu dvigujemo samozavest in se med seboj spodbujamo. Si našla pravo osebo?

 

Oba razumeta, da potrebujeta več kot le ljubezen

Mnogi so prepričani, da je ljubezen dovolj za uspešno razmerje, a mnogi psihologi so prepričani, da v partnerstvu potrebujemo še veliko več kot to. Če si spoznala osebo, ki se tega zaveda in je pripravljena s teboj deliti tako dobre kot tudi slabe trenutke v življenju, se je najverjetneje velja držati.

V njem si našla svoj dom

Sliši se klišejsko, a v resnici je dom res lahko oseba in ne le bivališče. Če si med druženjem s simpatijo začutila, da se ob njem počutiš kot doma, je to morda znak, da je pravi zate. V življenju namreč potrebuješ osebo pred katero boš lahko popolnoma sproščena in ob kateri se boš počutila varno.

Govori o prihodnosti s tabo

Poletne romance so lahko velikokrat zelo strastne in iskrive, a tudi hitro minejo. Če pa tvoja simpatija kar naprej razmišlja o prihodnosti in vanjo odprto vključuje tudi tebe, najverjetneje misli resno. Seveda ne prehitevaj dogodkov in ne hiti z velikimi koraki. A možno je, da se vama obeta svetla skupna prihodnost.

Imaš tisti občutek

Včasih za potrditev razmerja sploh ne potrebuješ velikih znakov in ti dejstvo, da je oseba prava, potrjuje le tvoja intuicija. Seveda razmišljaj z glavo, a vedno poslušaj tudi svoje srce. Če se ob osebi počutiš dobro, varno in prijetno, ji pač velja dati priložnost.

Preberi še: Znaki, ki jasno govorijo, da ni zrel za resno zvezo

Morda te zanima tudi: 25 vprašanj, ki razkrivajo, kakšna je v resnici vajina zveza


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)