Teh osem gest se moški nikoli ne naveličajo

Ne glede na to, ali sta sveže zaljubljena ali v dolgi zvezi, nekaterih dejanj svojih izbrank se moški nikoli ne naveličajo.

22.5.2021 ob 5:10 | Foto: Boris Jovanovic/Gettyimages | Avtor: M. FL.

Teh osem gest se moški nikoli ne naveličajo

Čeprav enotnega odgovora na vprašanje, kaj moški hočejo ni, obstajajo malenkosti, ki jih dame počnejo v zvezi in se jih gospodje nikoli ne naveličajo. Osem takšnih izpostavlja Your Tango.

Ko položi glavo na njegove prsi

Medtem ko sedita na kavču ali ležita v postelji, njemu enega najboljših občutkov pričara njena glava, ki počiva na njegovih prsih. Kajti tedaj on dobi občutek, da je res pravi zaščitnik in opora, ter da se ona v njegovih rokah počuti povsem varno.

Ko mu ona prva pošlje sporočilo

Dilema, kdo naj bi začel pogovor, kdo naj bi pisal prvi in kdaj naj bi poslal sporočilo, da ne bi bil tečen in vsiljiv, je velika in v moških povzroča nemalo napetosti ter stresa. Zato je zanj neprecenljivo, kadar jo ona reši tako, da prva pošlje kratko sporočilce s pozdravi in vprašanjem kako si.

Ko mu pove, da ga ceni

Le kdo tega ne sliši rad. Še tako možat in močan junak je zato presrečen, ko mu ona zašepeta ali na glas pove, da je zanjo neprecenljiv.

Ko se ona tedaj, ko on vozi, igra z lasmi

Povsem nezavedno dejanje, ki njemu pove, da je sproščena, neobremenjena in da mu povsem zaupa.

 

Ko ga pohvali na družabnih omrežjih

Res je, da družabni mediji niso realni pokazatelj klime v razmerju, a dejstvo, da ga ona na njih pohvali (pa naj bo zato, ker je dober mož, fant, očka, športnik, kuhar, mojster …) v njemu zbudi zvrhano mero sreče in ponosa.

Ko ga res posluša

Ženska, ki ve, da dobro poslušanje ni le pasivna aktivnost, temveč dejanje sočutja in izkaz ljubezni, je v moških očeh neprecenljiva. Sploh, ker se oni le težko povsem odprejo ter izlijejo svojo dušo.

Ko mu, kadar je zunaj s prijateljicami, pošlje sporočilo

In mu pove, da sicer uživa, a kljub temu misli nanj. Vedenje, da so tudi ob takšnih priložnostih njene misli pri njem, je več kot lepa nagrada in te se moški nikoli ne naveličajo.

Ko mu izkazuje ljubezen

To ne pomeni, da ga vsem na očeh strastno objema in poljublja, a ko ga med sprehodom prime za roko, se nanj nasloni, ko stojita pred blagajno in ga prime pod roko, ko vstopita skozi vrata na zabavo, se v njemu prebudi občutek bližine, hkrati mu ona tako pove, da je ponosna, ker je z njim.

Le kdo bi imel kdaj tega dovolj?

Preberite še: Tri močne ljubezenske izjave, s katerimi mu boste pogreli srce

Morda vas zanima tudi: Mamini zlati ljubezenski nasveti: Kupi novo spodnje perilo, a ne zanj, temveč zase


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)