Nova seks poza, o kateri govorijo vsi

Svoje spolno življenje osvežite s položajem, ki bo obema pričaral najboljše užitke.

4.2.2016 ob 9:00

shutterstock_226301614.jpg

Spolno življenje je ena ključnih sestavin vsakega intimnega razmerja. Da pa bi bilo vedno visoko na lestvici prioritet, je potrebno poskrbeti, da vanj ne zaide rutina. Pred njo se je mogoče zavarovati na različne načine, tudi z vedno novimi seks položaji. Poglejta si enega od njih, ki ga morda še ne poznata, a vama bo prinašal nemalo užitkov.


Spremljajte nas tudi na Facebooku.

Ulezite se na rob postelje, mize, kavča. Hrbet je na ravni površini, noge segajo čez njen rob. Pod zadnjico položite blazino, tako jo boste rahlo privzdignili. Iztegnjene noge dvignite visoko v zrak in jih držite tesno skupaj. Kako visoko boste pri tem dvignili zadnjico, je vaša izbira, lahko pa jo podprete tudi z rokami.

On naj stoji nad vami, če ste prenizko, naj poklekne na kolena. Za dodatno stabilnost vas lahko prime za stopala nog in si vas tako vzame. 

Ta položaj omogoča globoko penetracijo. Vaše noge so tesno skupaj, njegov penis boste zato občutili bolje, kot če bi bile narazen, njemu pa bo trenje zagotovilo dodatne užitke. Še en plus: proste roke lahko uporabite za stimulacijo klitorisa in dojk.

Avtorica: M. F.

Foto: Shutterstock


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)