Nasvet Diane von Furstenberg: Ni privlačno, če obupano lovite moškega. Moški morajo loviti vas.

Ikonična modna oblikovalka Diane von Furstenberg o uspehu v ljubezni in poslovnem svetu.

8.8.2019 ob 6:00 | Foto: Reuters | Avtor: M. FL.

Nasvet Diane von Furstenberg: Ni privlačno, če obupano lovite moškega. Moški morajo loviti vas.

Modna oblikovalka Diane von Furstenberg vsem ženskam, ki se trudijo najti srečo v ljubezni, na srce polaga nasvet, ki ga velja upoštevati: "Prav nič privlačno ni, če dajate vtis, da ste obupani in lovite moškega. Moški morajo loviti vas."

Von Furstenbergerova, ki je od leta 2001 v zakonu s poslovnim mogotcem Barryjem Dillerjem, je takole komentirala tudi pogosto slišano prepričanje, da je pravih moških premalo:

"Ne vem, če je moških res premalo. Sama pravega ne iščem več. A osnovno vprašanje se glasi: se zabavate sami? To je vse, kar šteje. Zabava. Uživajte v  tistem, kar počnete in ljubezen bo prišla sama. Poroka ni cilj. Najpomembnejše v življenju je imeti pravi odnos s seboj. Ko to dosežete, je razmerje z nekom drugim samo bonus in ne potreba."

Uspešna poslovna dama je navrgla še nasvet ženskam, kako uspeti v poslovnem svetu: "Rada sem ženska, a sem vedno želela živeti življenje moškega v ženskem telesu in zgodaj sem to uresničila. Želim si, da bi imela vsaka ženska to možnost in priložnost ter da bi jo s pravo voljo in tudi trdim delom uspela izkoristiti," je povedala za Page Six.


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)