Najbolj nevarne seks poze

Previdno, da radost ne bo postala bolečina.

4.3.2016 ob 11:15

shutterstock_367081859.jpg

Seks naj bi prinašal zgolj veselje in radost, a lahko se tudi kaj zalomi in pride do poškodb. Največkrat v sledečih položajih, ki prav zato veljajo za najbolj nevarne seksi poze. 


Spremljajte nas tudi na Facebooku.

V kuhinji. On stoji na prstih, ona je pred njim in sedi na pultu ali na drugi kuhinjski površini. Pustimo dejstvo, da je v kuhinji polno ostrih in vročih predmetov, ki lahko v navalu strasti postanejo še kako nevarni in se osredotočimo zgolj na to, da on lahko zgreši njeno vagino in z nabreklim penisom udari v trdo površino ter tako tvega celo zlom penisa.

Na žogi za vadbo. Ali na drugi nestabilni površini, ki se lahko izmakne. Res je razburljivo, a bodite previdni. Vseeno, ali ona leži čez njo ali on na žogi sedi in njo drži v naročju, lahko poškodujete hrbtenico ter katero od okončin. Med organi, ki so ob vratolomnih pozah na udaru, je seveda tudi moški spolni ud.

Kavbojka, v kateri se ona nagne nazaj. On leži na hrbtu, ona sedi na njem. Standard. Težava nastane, ko se ona namesto naprej proti njegovim prsim, nagne nazaj. Penis se tedaj pod pritiskom močno ukrivi, kar lahko, če se to pojavlja pogosto, privede do Peyroniejeve bolezni oziroma do boleče ukrivljenosti penisa v erekciji. S tem je spolni odnos, če že ne nemogoč, vsaj otežen.

Stoječa poza. On njo drži in jo dviga ter jo dviga in spušča s svojimi rokami. Ta poza lahko pri njem privede do težav s hrbtenico, zlahka pa pride tudi do izgube ravnotežja in padca ter tako do neprijetnega zaključka pri obeh.

Avtorica: M. F.

Foto: Shutterstock


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)