Moški, pozor: TO ženskam pomeni ogromno!

Darila ne pomenijo veliko, če pozabljate na majhne pozornosti.

20.5.2019 ob 5:05

zveza_ljubezen_moski_zenska_sreca.jpg

Velike geste in darila so dobrodošli – kdo si ne želi, da ga občasno razvajajo? A materialne stvari ne dokazujejo, koliko vam nekdo pomeni. Naj bo fraza še tako obrabljena, dejanja zagotovo pokažejo več kot besede. O stvareh, ki jih ženske ponavadi vidijo kot pomembne, partnerji ne razmišljajo prav pogosto. A preproste, simpatične geste se najbolj usidrajo v srce.

Naslednjič, ko boste želeli narediti vtis na žensko, upoštevajte teh deset nasvetov spodaj.

Vprašajte, kakšen je bil njen dan

Preprosto vprašanje, kot je npr. “Kakšen je bil tvoj dan?” pokaže interes. Vedno je lepo vedeti, da vam je mar za majhne stvari in da želite vedeti, kaj se ji dogaja.

Odprite ji vrata 

Kavalirstvo je mogoče res da izumrlo, a še vedno ni popolnoma mrtvo. Tudi če sta že dolgo v razmerju, bo ta prijazna gesta vedno cenjena.

Dolgi objemi in poljubi

Če so objemi in poljubi malce daljši, to pove več kot besede.

Poslušajte jo

Ne govorimo o tem, da nekaj mrmrate medtem, ko preverjate elektronsko pošto. Če jo poslušate to pomeni, da vas zanima, kaj govori, in da je vredna vaše pozornosti.

Telefonski klici

Komunikacija, ki ne poteka preko sporočil, je postala zelo redka, zato so telefonski klici postali toliko bolj cenjeni. Pomeni, da želite z njo govoriti točno v tistem trenutku in nočete čakati, da vam odpiše.

Povejte ji, da je lepa

Pretirani komplimenti odbijajo, všeč pa ji je, ko izpostavite nekaj, kar vam je še posebej všeč. Pa naj bodo to njena oblačila ali fizična značilnost, če nekaj poudarite, ji bo pohvala dobro dela.

Zapomnite si podrobnost iz preteklih pogovorov

Ko omenite podrobnost, ki jo je omenila že kar nekaj časa nazaj, pokažete, da ji posvečate pozornost in jo poslušate.

Držite jo za roko

Mogoče je videti precej nepomembno, a držanje za roko je simpatična interakcija, ki jo preveč ljudi spregleda. Če jo držite za roko, ostalim pokažete, da ste ponosni, da ste z njo.

Pošljite ji simpatično sporočilo

Tudi hitro sporočilo, kot je “Upam, da imaš lep dan” bo zadostovalo. Če razmišljate o njej, pošljite kratko sporočilo, da bo to vedela. Cenila bo, da ste si vzeli trenutek in ji polepšali dan.

Preprost “Ljubim te”

Če ji rečete, da jo ljubite, ko to najmanj pričakuje, bo izpadlo še bolj posebno. Naj bo to med vožnjo, ali pa medtem, ko ležite na kavču, v vsakem primeru to rada sliši.

Avtorica: K. R. 
Foto: Thinkstock

Priporočamo tudi: 10 navad parov, ki so v srečnih razmerjih in 8 opozorilnih znakov, da zakon ne bo trajal

Preberite še: Šest dokazov, da ljubezen lahko boli


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)