Lasersko sem si pomladila vagino in takšen je rezultat (izpoved mame petih otrok)

Iskrena izpoved britanske mame, ki je po zaslugi laserskega posega na intimnem področju začela še bolj uživati v seksu.

2.7.2022 ob 7:50 | Foto: Gettyimages, Instagram | Avtor: M. FL.

Lasersko sem si pomladila vagino in takšen je rezultat (izpoved mame petih otrok)

Pet porodov je na telesu britanske manekenke Danielle Lloyd pustilo posledice v obliki inkontinence. To je seveda vplivalo na njeno samozavest in na njeno spolno življenje, zato se je odločila za lasersko pomlajevanje vagine in za The Sun povedala, kako je to (a ne samo to) izboljšalo njeno spolno življenje:

"Skrbeti za pet otrok ni mačji kašelj in s soprogom le težko najdeva čas za intimnost. Poslužujeva se filozofije: kadar je priložnost in kjer je priložnost. Treba je zgrabiti vsako priliko, da v dolgi zvezi zadeve ostajajo iskrive," je povedala Danielle, ki ima tri otroke iz prejšnjega in dva iz sedanjega zakona z Michaelom ter dodala, da po sedmih letih skupnega življenja njun odnos še nikoli ni bil pikantnejši:

"Kadar življenje naloži veliko bremen, je seks en najboljših načinov povezovanja med dvema. Z njim si partnerja pokažeta, da sta drug za drugega še vedno privlačna in da je v razmerju še prisotna strast," je dodala in potožila, da jima, čeprav se dobro zavedata, da je priporočljivo seksati vsaj enkrat na teden, to ne uspeva vedno, vendar:

"Pomembno se je truditi. Ko se partnerja prenehata truditi, še tako trden odnos kmalu zaide na stranpoti."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Official Danielle Lloyd (@missdlloyd)

In če je v družini veliko otrok, je pač treba biti spontan. "Lepo si je vzeti čas, se razvajati z lepim spodnjim perilom in romantičnimi pristopi, a treba je ohraniti realna pričakovanja ter izkoristiti vsako priložnost. Če to pomeni, da je seks praviloma hiter in umeščen v vse mogoče termine, nič hudega.

V nasprotnem primeru boste kaj lahko prevečkrat razočarani. Res je sicer, da pri ohranjanju iskric pomaga načrtovani seks, a sama še vedno prisegam na spontanega. Prav tako tudi moj soprog."

Je pa Danielle v prid boljšega seksa storila še nekaj: "Odločila sem se za vaginoplastiko oziroma za lasersko pomlajevanje vagine, česar nikoli nisem obžalovala. Porodi so na mojem telesu pustili svoj davek in operacija se je nedvomno izplačala. Seks je po njej neprimerno boljši," je zaupala in zaključila:

"To je le en dejavnik, ki pripomore k najinemu kvalitetnemu spolnemu življenju. Drugi je poznavanje najinih želja v postelji ter tretji odkrita komunikacija. Treba je biti odkrit glede seksualnih tem. Ničesar se ni treba sramovati.

Iskrenost je vsekakor pogoj za telesne užitke in tudi z otroki se pogovarjam o spolnosti. Seveda njihovim letom primerno, a  naj od malega vedo, da to ni nikakršna tabu tema, o kateri bi morali molčati in se je sramovati."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Official Danielle Lloyd (@missdlloyd)

"Spolna vzgoja se začne doma in prav je, da se otroci, zlasti pa najstniki, o seksu s straši lahko odkrito pogovarjajo. Zlasti o pomenu odgovornega spolnega obnašanja in sporazumnega seksa," je zaključila manekenka.

Preberite še: Miti o ljubezni, ki ovirajo zdravo razmerje (in sodoben način iskanja sorodne duše)

Morda vas zanima tudi: Pet najboljših poz za seks v ekstremni vročini


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)