Jasen dokaz, da z njim le izgubljate čas

Če je ujet v preteklosti, bežite.

27.1.2017 ob 1:11

izguba.jpg

Spoznali ste moškega in z njim hodite na zmenke, všeč vam je in prepričani ste, da ste tudi vi njemu.  A obstaja ena težava: na zalogi ima veliko zgodbic.

Več uporabnih napotkov najdete na Facebooku

Pripoveduje o bivših

Ne, ne gre za zanimiva pripovedovanja o doživetjih in načrtih, temveč za zgodbice o njegovih bivših ljubeznih, tudi soprogah, o težavah z denarjem ter pripovedke, v smislu, ne vem, kaj počnem s svojim življenjem. 

Te so neskončne, niza težavo za težavo, jadikuje in tarna, vse to pa prinaša jasno sporočilo: ni pripravljen na novo zvezo.

Obremenjeval bo vaše uho, zapravljal vaš čas, celo spal z vami, ne bo pa z vami začel resnega razmerja. 


Morda tem pripovedkam ne boste namenjali veliko pozornosti in pomena, saj se vam zdi povsem primeren kandidat za srčnega izbranca, a v resnici ste vi zanj le tolažba ali rama, na kateri se lahko izjoče. Preden bo resnično pripravljen na resno zvezo, bo preteklo še veliko vode. In vlagati upe vanj samo zato, ker se vam zdi, da ima potencial, nima smisla.

-->PREBERITE ŠE: Prepovedano vprašanje na spletnem zmenku

Vi ga mirite, on bo iskal prihodnost drugje

Res je, vsak ima svojo prtljago. A nekateri so jo že odložili, drugi jo še nosijo naokoli. In kar je pri celotni zgodbi najbolj ironično: vi ga boste poslušali, tolažili ter ga mirili, on pa bo na vaših ramenih predelal preteklost in prihodnost začel drugje.

In kakšna je rešitev? Ne izgubljajte časa z nekom, ki je poln zagrenjenosti in zamer. Raje se posvetite moškemu, ki je osredotočen na sedanjost ter prihodnost, s čimer nakazuje, da je pripravljen na novo poglavje življenja. Če torej govori o sedanjosti in dnevih, tednih ter mesecih, ki so pred njim, ste ob njem na dobri poti.

-->PREBERITE ŠE: Zato ženske padajo na poročene moške

Avtorica: M. F.
Foto: Shutterstock


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)