Malenkosti, ki jih ceni vsak pravi moški

Dokaz, da oni opazijo malenkosti.

14.1.2017 ob 6:20

malenkosti_shutterstock_357128504.jpg

Seveda pripadniki močnejšega spola radi pogledajo urejeno damo, a čas najraje preživljajo v družbi takšne, ki premore veliko samozavesti, ve česa si v življenju želi in verjame svojim vrednotam ter stališčem. To so namreč malenkosti, ki jih vsak pravi ceni in tudi najhitreje opazi. Kakšna je torej ženska, ki se ji ne morejo upreti?

Več zanimivih dejstev najdete na Facebooku.  

Je samozavestna

Ne gre za tiste, ki so zaradi prevelikega ega vzvišene, pač pa za one, ki se dobro počutijo v svoji koži, vedo, kdo so in česa si v življenju želijo ter jih ni strah slediti svojim ciljem. Samozavest je za moške še kako seksi in privlačna.

Ima smisel za humor

Nobenega moškega ne privlači ženska, ki se prisiljeno smeji vsaki njegovo besedi, ne glede na to, ali je duhovita ali ne. Obožujejo pa pripadniki močnejšega spola tiste, ki cenijo dobro šalo ter jo znajo povedati tudi same, vendar niso sarkastične in pregrobe.

Je strastna

Strastna ženska je privlačna ženska. To ne velja samo za strast v postelji, temveč glede vsega, s čimer se ukvarja: strast do dela, hobijev, misli in idej, ki jih deli brez strahu, da bi jo kdo obsojal.

Verjame vase in v svoja stališča

Mnogi svoje mnenje spreminjajo ter ga prilagajajo tistemu večine. A prav ženske, ki se obračajo po vetru in odločitve sprejemajo glede na mnenje drugih, moškim niso všeč. Oni imajo raje takšne, ki stojijo za svojimi besedami, prepričanji in vrednotami, vanje verjamejo ter jim ne glede na vse ostajajo zveste.

Je ponosna na svoj videz

Ne gre samo za oblačila in obutev, temveč tudi za pričesko, urejene roke, oralno higieno, celotno podobo in za subtilen vonj, ki očara. Moški so res pozorni na malenkosti.

Avtorica: M. F.
Foto: Shutterstock


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)