Horoskop: 6 znakov, ki se najbolje poljubljajo

Zdi se, da so tudi mehki, nežni ali strastni poljubi nekaterim srečnežem položeni v zibelko.

24.4.2022 ob 7:34 | Foto: Profimedia | Avtor: M. FL.

Nič ni prijetnejšega, od dobrega poljuba. S tem se bo strinjal vsak. Prav tako kot tudi s tem, da vsi veščine poljubljanja ne obvladajo. A med njimi zagotovo niso rojeni v sledečih astroloških znakih, ki se po pisanju Your Tanga poljubljajo najbolje.

Oven

Ovni se dobro poljubljajo, ker se hočejo dobro poljubljati. Ker oni stvari ne počenjajo polovičarsko. In tudi, ker od druge strani radi slišijo, da obvladajo. Vsaka pohvala je zanje spodbuda, da se potrudijo še bolj. Če je vaš partner oven, se s poljubi ne pretvarja. Zanj so največji dokaz ljubezni in vanje vlaga svojo dušo in srce.

Bik

Znamenje, ki premore veliko strasti. Bik poljube obožuje tako močno, kot seks. Njemu se nikoli ne mudi, on v celoten intimen akt, od prvega poljuba do orgazma, vlaga vso svojo energijo. Rojen je za poljube, zanj so mehki, nežni in strastni stiki z ustnicami ter jezikom nekaj naravnega. Poljublja tako, da tistega, ki mu poljube namenja, prevzame prijetno vznemirjenje. Prav ti občutki vznemirjajo tudi njega samega.

Rak

Zapeljiva narava raka je tako prisrčna, da se je rojenemu v tem znaku skoraj nemogoče upreti. Če to velja že zgolj za besede in poglede počakajte, da pride do poljubov. Poljubljati se z rakom je življenjska izkušnja, saj so njegovi poljubi čist izraz ljubezni. Nekaj magičnega in želeli si jih boste znova in znova.

Lev

Lev hoče z vsem, kar počne, očarati. Zato v vse vlaga maksimalno truda. Njegova strastna narava je seveda pri poljubih, s katerimi razvaja ljubljeno osebo, dodaten plus. Lev poljublja z namenom. Ne samo, da pokaže ljubezen, temveč tudi, da navduši, da očara in da zamaja tla pod nogami tako, kot tega ne zmore nihče drug. Lev se poljublja najbolje. Ker on je najboljši v vsemu, kar počne.

Škorpijon

Škorpijoni sicer niso naklonjeni poljubljanju. Oni se poljubljajo zato, ker se morajo. Ker se v zvezi to od njih pričakuje. A to ne pomeni, da so pri tem medli in nezainteresirani. Nasprotno, zanje so poljubi izziv, in oni vse izzive jemljejo resno ter vanje vlagajo zvrhano mero strasti. Prav ta strast poljubom škorpijona zagotavlja dodano vrednost.

Strelec

Če želite poljubiti nekoga svobodnega duha, nekoga, ki mu ni prav nič mar, kaj si mislite o njegovih poljubih, poljubite strelca. Ob njem boste občutili drugačen, a prav zato poljub, ki ga nikoli ne boste pozabili: zdelo se vam bo, da ste v celi zgodbi sami.

In zakaj je to dobro, se boste vprašali? Ker se ne trudi, da bi vas očaral. Ker je spontan in zato tako prijeten ter nepozaben. Torej, če imate možnost, jo izkoristite in okusite poljub strelca. Ne bo vam žal.

Preberite še: Horoskop: 5 najbolj nervoznih astroloških znamenj ali pa Horoskop: 6 najbolj nerodnih astroloških znamenj

Priporočamo tudi: Horoskop: 4 znaki, ki ne verjamejo v horoskop


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)