Horoskop: najboljši ljubezenski nasvet za vaš astrološki znak

Ker se pripadniki posamičnih astroloških znakov v razmerju obnašajo različno, bo za vsakega dobrodošel njemu na kožo pisan konkreten nasvet.

10.10.2018 ob 4:03

par_v_postelji_ljubezen_intima.jpg

Ne glede na to, ali ste poročeni 20 let ali ste komaj osnovali intimno zvezo, v njej vselej pride do težav. In čeprav menite, da ste popolni, ste zanje včasih krivi prav sami. Zato, ker glede na znamenje horoskopa počnete napake, ki bi jih morali odpraviti. Torej upoštevajte nasvet portala Pure Wow, ki pritiče prav vam.

Oven: izbirajte bitke

Ste dinamični in bojeviti ter vedno uveljavljate svoj prav. A čisto vsak nesporazum ni tako pomemben, da bi moral prerasti v velik dvoboj. Če se prepirate zgolj zato, da se prepirate, preprosto ne morete zmagati.

Bik: dovolite dihati

Romantični biki znate partnerju vedno znova pokazati, kako ga ljubite in koliko vam pomeni. Vendar prav z velikimi gestami neredko malo dušite tistega, s katerim delite mizo in posteljo. Zato poiščite ravnovesje med dokazi ljubezni in časom, ki si ga vzameta samo zase. Zaupajte partnerju in mu zagotovite osebnostni prostor ter mu dovolite, da vas bo kdaj tudi pogrešal.

Dvojček: včasih utihnite

Klepetavi dvojčki velikokrat ignorirate dejstvo, da morate med pogovorom tudi poslušati, ne samo govoriti. Ne glede na to, kako zanimivi ste, ob vaši gostobesednosti ste včasih res naporni. Pozabite malo nase in pustite partnerju do besede. Zveza bo tako veliko bolj zanimiva.

Rak: zaupajte partnerju

Ste dokaj negotovi. Tudi, ko gre za srčne zadeve. Zato se, kadar vas prevzame nezaupanje, ne povlecite v svoj oklep, raje se naučite zaupati partnerju. Le tako bo lahko ob vas resnično zacvetel, s tem pa bo cvetela tudi vajina zveza.

Lev: dovolite mu sijati

Res je, ste center svojega življenja in vedno hočete vso pozornost zase, parter pa je ob vas vselej nekoliko v senci. Igrati postransko vlogo v zvezi ni nič kaj prijetno, zato tistemu, ki ga ljubite, dovolite da zasije. Vi ne boste nič manj čudoviti.

Devica: sprejmite napake

Znani ste po tem, da ste strogi. Do sebe in še bolj do drugih (seveda samo zato, ker vam je mar). A če želite partnerju znova in znova pokazati svojo ljubezen, se naučite sprejemati njegove napake. Vsaj tiste manjše.

Tehtnica: bodite samosvoji

Ne pustite, da bi v želji po ugajanju pozabili nase in na svoje potrebe. Če bi za večerjo radi pico, ne igrajte žrtve in ne pristanite na izbor partnerja samo zato, da bi mu ugodili. Če boste vi res vi, ne boste nič manj ljubljeni. Nasprotno. Imel vas bo še raje.

Škorpijon: pozabite na zamere

Vaš spomin vam odlično služi. Zlasti tedaj, ko kuhate zamere. Res je, da le težko prebolite, kadar vas nekdo prizadene, a verjemite, bolje je zadrege premagati, težave odpraviti in tisto, kar je v očeh partnerja že davna zgodovina, pustiti v preteklosti.

Strelec: pazite na svoj ton

Ste pošteni. O tem ni nobenega dvoma, a prav dejstvo, da ste brez dlake na jeziku, lahko nekoga, s katerim živite, prizadene. Zato se naučite komunicirati tako, da ne boste zveneli preveč kruto in nesramno. Verjemite, vse je mogoče povedati na lep način.

Kozorog: razvedrite se

Kozorogi ste resni. Zelo resni. Pogosto mrkega obraza in preveč zaskrbljeni. A včasih je vendarle treba na življenje pogledati s svetle plati in uživati v drobnih ali velikih radostih, ki jih ponuja. Nič manj odrasli ne boste, če se boste včasih malo sprostili ter se prisrčno nasmejali.

Vodnar: vsega ne veste in ne znate

Res je, v tem astrološkem znaku so rojeni izumitelji in geniji, ki spreminjajo svet. A to ne pomeni, da imate vedno prav in da se nikoli ne motite. V zvezi in v odnosih na sploh je vendarle treba poslušati in sprejeti tudi mnenje in prepričanje druge strani.

Riba: ne bodite vedno junak

Znani ste po tem, da ste se pripravljeni žrtvovati za ljudi, ki jih imate radi. A priznajte si, da je v razmerju prostor tako za dajanje, kot za sprejemanje in včasih je treba sprejeti malo več ter se ne samo razdajati. Dovolite tudi partnerju, da bo kdaj junak.

Avtorica: M. FL.
Foto: Unsplash

Preberite še: Horoskop: kaj o seksu z njim razkriva njegovo znamenje ali pa Horoskop: 5 astro znamenj, ki z bivšim nikoli ne ostanejo prijatelji


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)