Horoskop: najboljši erotični nasvet za vsako znamenje

Ker se rojeni v različnih astroloških znamenjih razlikujejo po značaju, bi morali med rjuhami slediti nasvetom, ki se z njihovim najbolj skladajo.

17.11.2018 ob 5:05

par_seksi_kuhinja_objem_micna.jpg

Ko gre za seks, vsakemu astrološkemu znamenju odgovarja nekaj drugega. Poglejte pa, kateri je najboljši nasvet, ki bi ga morali v postelji upoštevati in je povezan z vašim datumom rojstva. Od ovna do rib jih niza Pure Wow.

Oven: izkoristite jezo

Ovni ste znani po svojem temperamentu, za vas so značilni izbruhi jeze, to silno energijo pa lahko s pridom izkoristite med rjuhami. Za začetek vključite nekaj grobosti: uporaba bička ali vlečenje za lase. Pravilno izkoriščena jeza bo nedvomno odprla nove dimenzije, kar je še en plus za vas. Saj vendar ne prenesete enoličnosti in dolgočasja.

Bik: vključite čutno masažo

Biki obožujete vse, kar je čutno, erotično in vključuje veliko tesnega stika ter razvajanja. Zlasti, če medtem, ko ste tega deležni, lahko samo ležite in uživate. Erotična masaža je torej tista, ki vas bo povsem sprostila in zadovoljila vaše najbolj globoke želje ter potrebe. Le ne pozabite kdaj usluge vrniti.

Dvojček: uporabite umazan govor

Nihče ne zmore klepetati tako kot vi, zato je povsem logično, da je nasvet za vas povezan z besedami. Začinite spolno dejanje z jezikom ljubezni in umazanim govorom. In kaj je pri tem najboljše? Seksi sporočilca z vročimi namigi lahko pošiljate vedno in povsod.

Rak: ohranjajte očesni stik

Za nežne in čutne rake strasti ni brez romantike. In očesni stik med samo akcijo je za vas še kako spodbuden. Ob njem se počutite videni, sprejeti in zelo zaželeni. Vse to pa so občutki, ki jih v postelji morate biti deležni.

Lev: naj bo dramatično

Rojeni v tem znaku ste kraljice in kralji drame ter sijoče zvezde, kar je opazno tudi v spalnici. Zlasti, kadar lahko brez zadrege in ovir izživljate svoje spolne fantazije. Takšne, kjer ste v središču pozornosti. Erotično urejena spalnica, temu primerna glasba in svetloba, ki skrije in odkrije ravno prav je tisto, kar še podkrepi vaša dejanja in občutke.

Devica: vključite igrice podrejanja

Device rade ustrežete drugim. Zato so igrice, kjer ste v vlogi podrejenega, odlične za vas. Z njimi pokažite svojo erotično naravo. Kajti, po svoji natančnosti vsem dobro znane device, pred ostalim svetom uspešno skrivate svojo poredno, seksi plat, ta pa prav v takšnih igricah pride najbolj do izraza.

Tehtnica: ne bojte se biti glasni

Ste uglajeni, spodobni in zadržani, a ko pride do seksa, vas ni strah prekršiti vseh pravil primernega obnašanja ter se znate sprostiti. Tudi z glasovnimi spremljavami. Ne zadržujte jih v sebi. Tako boste bolj uživali in hkrati bo partner vedel, da vam je všeč tisto, kar počne.

Škorpijon: seksajte v temi

Ste zelo intenzivni, premorete močan erotični naboj in cenite skrivnostnost. To lahko prikličete tudi s seksom v popolni temi ali z igricami s prevezanimi očmi. Presenetite in se pustite presenetiti. Brez dvoma in samo v veselje.

Strelec: privoščite si malo ekshibicionizma

Tveganje je nekaj, kar vas dodatno podžge. Zato si dovolite to začimbo vključiti tudi v spolne igrice. Seks pri odprtih vratih, na javnem mestu, pri odgrnjenem oknu. Ob misli na to, da bi vas lahko kdo ujel v prepovedanemu položaju, bo po vaših žilah tekel adrenalin, hormon, brez katerega praktično ne morete živeti.

Kozorog: bodite dominantni

Po naravi ste šefi, rojeni voditelji in dobro se počutite le, kadar je vsa moč v vaših rokah. To lahko domiselno izkoristite tudi v spalnici: ker znate poskrbeti za vse, z igricami, kjer je glavna beseda vaša, v erotični vrtinec popeljite svojega partnerja.

Vodnar: vključite spolne igračke

Ste znamenje napredka, inovaciji in premikanja meja. Tehnologija vas navdušuje, tudi tista, ki je namenjena užitku. Zato so spolne igračke dobrodošel način za popestritev vašega spolnega življenja. Čim več, tem bolje.

Riba: izkoristite domišljijo

Romantične in nostalgične ribe se kaj rade ujamete v rutino, saj prisegate dobro poznane tehnike ter vzorce. Pokukajte malce izza meja poznanega, prelistajte Kamasutro in od časa do časa premaknite meje. Premorete bogato domišljijo, zakaj je ne bi izkoristili v spalnici. Saj veste, malo spremembe vedno pride prav.

Avtorica: M. FL.
Foto: Thinkstock

Preberite še: Seks med menstruacijo? Absolutno za! ali pa Ja, prosim! 4 poze za daljši seks.

Priporočamo tudi: Štiri dejstva o seksu po 30. letu (ki jih zagotovo ne poznate)


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)