Horoskop: 4 znaki, ki jim najpogosteje uspe osnovati trajno zvezo

So zvesti, predani in niso naklonjeni bežnim avanturam, to pa so pogoji, da jim uspe zgraditi trdno in resno zvezo.

19.11.2018 ob 7:18

par_ljubezen_moski_zenska.jpg

Je že tako, da smo si ljudje različni. Tudi, kar zadeva grajenja intimnih odnosov, obnašanja in pričakovanj v zvezi. Medtem, ko nekateri obupajo ob vsaki težavi, so vihravi, površni, se igrajo s čustvi sebe in partnerja, so na drugem bregu oni, ki cenijo predanost, zaupanje in zato vse svoje sile usmerijo v grajenje trdnega odnosa.

Komu podariti srce, če ste takšni tudi sami? Kot piše Your Tango, so tisti, ki jim najpogosteje uspe osnovati trajno zvezo, rojeni v sledečih astroloških znakih.

Bik

Če ste v razmerju z bikom ste lahko prepričani, da imate ob sebi človeka, ki ceni doslednost, stalnost in predanost. Biku je mogoče zaupati v vseh pogledih, kajti on zlepa ne bi storil ničesar, s čimer bi ogrozil trajno zvezo.

On prisega na stabilnost in se hkrati dobro zaveda, da je za uspešno razmerje treba včasih delati, včasih uživati ter včasih garati. In on je na vse to pripravljen. Zaradi pregovorne trme bo vztrajal in reševal zadeve tudi tedaj, ko bi vsi drugi že davno obupali, premagoval ovire, ko bi vsi drugi opešali in nikoli ne bi dopuščal, da bi nakopičene zamere ogrozile temelje odnosa. Kajti dobro se zaveda, da je vsak trud na koncu poplačan in prinaša nagrado v obliki razmerja, ki traja in se razvija v pravo smer.

Rak

Vsak, ki pozna kakšnega raka se bo strinjal, da rojeni tem znamenju premorejo ogromno sočutja. To pa je lastnost, ki je v intimnem odnosu še kako pomembna. Rahločutnost in čustvenost raka prav tako plemenitita zvezo, v katero rojen v tem znamenju vlaga vso svojo energijo. Čeprav so besedno včasih nespretni, se raki trudijo, da na težave opozarjajo brez izbruhov jeze in kuhanja zamer.

Znajo izražati svoja pozitivna ter negativna čustva ter na drugi strani sprejemati občutke drugih. Hitro se navežejo na ljudi in pri njih je vedno prisoten strah, da bi ljubljene osebe izgubili. Prav zato se zavzeto trudijo, da se to ne bi zgodilo in nikoli ne obrnejo hrbta nekomu, ki so mu podarili srce.

Devica

Z vso inteligenco, ki jo device premorejo, spretno rešujejo težave, ki bi lahko ogrozile zvezo. Hitro jih zaznajo, jih analizirajo ter pravočasno ukrepajo, s tem pa skrbijo, da razmerje nikoli ne zaide na stran pota. Vsako odločitev dobro pretehtajo, razmislijo o posledicah besed in dejanj, prav ta premišljenost pa je še ena lastnost, ki jim pomaga pri snovanju trajnega odnosa.

Hkrati se rojeni v tem znamenju zavedajo, da sta za uspešno razmerje potrebna dva in spodbujajo partnerja, naj tudi sam ne vrže prehitro puške v koruzo ter ga zlahka prepričajo, da je cilj vedno posledica truda in dela.

Tehtnica

Le težko boste našli nekoga, ki je bolj potrpežljiv od tehtnice. Njena zrelost ji omogoča prepoznavati težave in pravočasno ukrepati tako, da se zadeve čim prej postavijo na prave tirnice.

Tehtnica se je osebi, ki ji je ljuba, pripravljena povsem predati in ne glede na to, kako kaotične so videti zadeve, vselej nanje pogleda z mirno, trezno glavo ter najde odgovore. Premore veliko ljubezni ter pozitivnih čustev, ki jih nesebično deli s partnerjem, kar nedvomno pripomore k snovanju cvetočega in uspešnega odnosa.

Avtorica: M. FL.
Foto: Thinkstock

Preberite še: Najboljši erotični nasvet za vsako astrološko znamenje ali pa Dokazano: Nošenje partnerjevih oblačil nas pomirja!

Priporočamo tudi: 5 znakov, da vajino razmerje postaja resno


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)