Deset krutih resnic o razmerju s poročenim moškim

Čeprav je razmerje z oddanim moškim sprva res vznemirljivo, na dolgi rok prinaša več slabega, kot lepega.

21.12.2019 ob 5:30 | Foto: Gettyimages | Avtor: M. FL.

Deset krutih resnic o razmerju s poročenim moškim

Zaljubili ste se v nekoga, ki je že v razmerju ali celo poročen. Seveda upate, da bo nekoč zaradi vas zapustil partnerko in družino ter bo postal samo vaš, a žal imamo slabo novico: glede na statistiko, le od tri do pet odstotkov moških v razmerju zapusti dolgoletno življenjsko sopotnico ter v resno zvezo ali zakon skoči z ljubico.

To pa še ni vse: 60 odstotkov takšnih zakonov se konča z ločitvijo. Obeti torej niso najboljši, vendar to niso edine krute resnice o razmerju z oddanim. Ob sledečih bi bilo več kot pametno razmisliti o tem, ali je takšen odnos res smiselno nadaljevati.

Slabo sta začela

Vajina zveza temelji na prevari in neiskrenosti, kar nikakor niso dobri temelji. Kajti priznajte, neiskrenost zagotovo ni lastnost, ki bi ženskam prišla na misel tedaj, ko razmišljajo o popolnem moškem.

Dobri moški ne varajo

Temveč težave, ki se pojavljajo v razmerju, rešujejo tam, kjer nastanejo. Torej za tistega, s katerim se zabavate, ne morete trditi, da je dober. Nasprotno, je nemoralen, egoističen in narcisoiden, kar se v zvezi z vami ne bo spremenilo.

O njem imate lažno predstavo

Seveda vam pokaže le svoje najlepše plati. Z njim se zabavate, imata se lepo, je romantičen, seks je čudovit, manj prijetne lastnosti pa pod poplavo endorfinov ostajajo skrite, zato o njem nimate prave predstave.

Nastopile bodo težave

Če (ko) bo njegova nezvestoba prišla na dan, ne bo več tako zabaven in ljubezniv. Zakonske razpoke se bodo zagotovo odražale tudi na vajini zvezi in tedaj bo pokazal svoje temnejše plati. Med vama bodo pogostejši spori, pojavile se bodo težave, o katerih niste nikoli razmišljali, motilo vas bo njegovo spremenljivo razpoloženje, tudi seks ne bo več tako zabaven in kaj lahko boste spoznali, da vam vendarle ni tako zelo všeč.

 

Morda bo spoznal, da niste pravi zanj

Zanj ste zabava, ki v njegovo življenje prinaša vznemirljivost in zvrhano mero adrenalina. To se lahko kaj hitro spremeni. Kajti četudi se bodo zadeve odvijale po vaših pričakovanjih in bo aferi sledila ločitev, ni nobenga zagotovila, da boste vi dobili prstan. Saj veste, ne boste več prepovedan sadež in zato boste izgubili velik del čara.

Njegova širša družina, otroci in prijatelji vas nikoli ne bodo povsem sprejeli

Tudi, če se bo vajina zgodba razpletla vam v prid in bosta po ločitvi spletla gnezdo, boste vedno tista, ki je razdrla njegovo družino, prizadela otroke in povzročila veliko gorja, kar vam ne bodo zamerili le njegovi bližnji, temveč tudi prijatelji in znanci.

Če ima otroke, bo njegova bivša vedno v vajinem življenju

Res ne bo več njen soprog ali partner, a še vedno bo oče njunih otrok in zanje bo moral skrbeti. Tako s finančnega kot z vseh drugih vidikov. S tem pa bodo v vajinem življenju vedno prisotni njihova mama ter njeni občutki do vas, ki jih bo hote ali nehote prenašala na otroke.

Morda mu nikoli ne boste mogli res zaupati

Vselej bo v vas prisotna misel, da se lahko podobna zgodba, kot se je zgodila z njegovo bivšo, ponovi tudi z vami. Kdor enkrat vara, vedno vara, pravijo. Te misli se boste le težko otresli.

Nikoli ne boste prvi

Ne glede na to, kako se boste obnašali, kakšna bo vajina zveza in kako se bo razvijala, vedno boste druga ženska.

Morda vas bo razjedala krivda

Ob razvoju dogodkov boste morda začutili krivdo, ker ste s svojimi dejanji prizadeli nedolžne, porušili njihovo življenje in povzročili veliko gorja.

Prav ta krivda bo sčasoma postala vse težja in vprašanje je, če boste zmogli z njo srečno ter mirno živeti.

Povzeto po portalu 24sata

Preberite še: 3 razlogi, zakaj zaradi ljubice nikoli ne bo zapustil soproge

Morda vas zanima tudi: "Bila sem ljubica in to sem se iz tega naučila" (resnična izpoved)


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)