Beži! To odkriva, da si zanj le zabava v postelji.

Razmisli, ali je res pametno, da ostaneš z njim.

7.8.2019 ob 6:15 | Foto: Getty Images | Avtor: M. FL.

Vesela si, da si končno v intimnem razmerju, a kaj lahko se zgodi, da boš na koncu imela zlomljeno srce. Kajti morda nate gleda le kot na seksi zabavo. Res je, spolnost je ključna sestavina vsake zveze, pa vendar se ne tolaži s tem, da sta, ker skupaj preživljata vroče noči, sorodni duši.

Obstajajo namreč opozorilni znaki, ki ti več kot očitno govorijo, da on zagotovo ne razmišlja tako. Ob njih ima tvoj šesti čut, ki ti šepeta, da te samo izkorišča, prav in morala bi ga poslušati. 

Vedno, ko se sestaneta, pristaneta v postelji

Na prvi pogled se zdi seks vsakič, ko sta skupaj, nekaj povsem normalnega in sprejemljivega. A če se čisto vsako vajino srečanje konča med rjuhami se vprašaj, ali vaju povezuje kaj več, kot zgolj poželenje in telesni užitki.

Nikoli ne govori o skupni prihodnosti

Če izjave, kot so: ko bova skupaj živela, ko se bova poročila, ko bova imela otroke niso del vajinega pogovora, s teboj skoraj zagotovo nima dolgoročnih načrtov.

Nikoli zate ne stori nič lepega

Ti tedaj, ko se ne počutiš najbolje, skuha čaj ali celo krepčilno juhico? Popravi pipo v kopalnici, ki slabo tesni in si že razmišljala, da bi na pomoč poklicala mojstra? Se tedaj, ko imaš menstruacijo in te mučijo zoprni krči, samo stisne k tebi in skupaj s teboj pogleda solzav film? Ne? Nikoli? Torej že veš, kam vse to pelje.

Ni te predstavil svoji družini in prijateljem

In ti se sprašuješ, zakaj kljub temu, da se že lep čas sestajata, nisi še nikogar spoznala. Najbrž zato, ker v tebi ne vidi dekleta, s katerim bi živel v prihodnosti in se mu zato ne zdi najbolj pametno, da bi te prestavil mami ter izbranim prijateljem.

Nikoli ti ne pove, da te ljubi

Če te ljubi, ti bo to povedal. Če te ne, ti ne bo. Ne glede na to, kako vroče so vajine noči.

Pogosto odpove vajine načrte

Čeprav je še tako zaposlen, ti si tista, ki bi zanj morala biti na prvem mestu. Res je, včasih  kaj pride vmes, tudi tebi se je že zgodilo, da ti je kaj prekrižalo načrte in si morala odpovedati srečanje. A če se to pri njemu pogosto dogaja ter že zgolj zato, ker ni na volji, odpove zmenek, ti nikoli ne bo zagotovil tiste pozornosti, ki si jo zaslužiš.

Pošilja ti sporočila, nikoli pa ne pokliče

Kratka sporočila so priročna, a primerna zgolj  za preproste pogovore. Če te on zasipa le z njimi, nikoli pa te ne pokliče, da bi slišal tvoj glas vedi, da si zanj zgolj priročna zabava.

Srečanje predlaga v zadnjem hipu

S petek popoldne predlaga, če bi se zvečer dobila in sploh ne pričakuje, da ga boš zavrnila, ker imaš že druge načrte. Tudi on jih je imel, a so padli vodo, ti pa si zanj seksi izhod v sili.

Celo kadar si z njim, se pogleduje z drugimi ženskami

Ta je največji pokazatelj njegovih pravih namer. Jasno kaže, da ga zanimajo tudi druge. V tvoji družbi se z njimi spogleduje, jim poklanja komplimente (lepše, kot tebi) ter komentira njihov videz. Zakaj? Ker v njegovih očeh nisi tista prava, še vedno preiskuje teren ter si s tem želi zagotoviti kar največ možnosti za nadaljnje seksi izlete.

Če si ga prepoznala v vseh teh postavkah, se najbrž sprašuješ, kdo ti lahko iz takšnega odnosa pomaga. Odgovor je preprost: ti sama.

Sedaj, ko poznaš njegove namene, presekaj zanko, zberi moči ter si reci: "Nikoli več." Zaslužiš si več, kot biti nekomu zabava. Torej končaj odnos, saj ne vodi nikamor in poišči moškega ki:

  • Je rad v tvoji družbi, četudi ne spita skupaj.
  • Ne more prenehati govoriti, kako bo, ko bosta poročena.
  • Je uslužen, prijazen in ti rad pomaga.
  • Te brez pomisleka predstavi prijateljem in družini.
  • Ti večkrat pove, da te ljubi.
  • Si zate vedno vzame čas.
  • Te vpraša, če imaš v petek ali soboto čas, da bi se sestala.
  • Te vsak dan pokliče. Četudi zgolj zato, da bi slišal tvoj glas.
  • Ko si z njim (in tudi sicer) ima oči samo zate.

Takšen je vreden tvojega časa ter pozornosti in bi lahko bil tvoja sorodna duša.


oddajte komentar

preberite tudi

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)

Odgovori na vprašanje, zakaj seksamo vse manj (niso krivi le telefoni in družabna omrežja)