5 zmagovitih načinov, kako v postelji zadovoljiti moškega

S pravimi prijemi ga boste pripravili do tega, da si vas bo želel vedno več.

21.6.2019 ob 4:35

par_seksi_postelja_micna.jpg

Dejstvo je, da enotnega napotka, kako zadovoljiti moškega, ni. Kajti vsak je zgodba zase. A vendar obstajajo načini, ki obnorijo domala vsakega. Z njimi ne samo, da boste v njegovih očeh postala mojstrica ljubezni, hkrati mu niti na misel ne bi prišlo, da bi skočil v tujo posteljo. Zmagovite korake na poti do uspeha niza Your Tango.

Izpopolnite oralne veščine

Moški obožujejo oralni seks, ki jih s pravimi prijemi pripelje do neslutenega orgazma. In kako popeljati zadeve na višji nivo?

Poskrbite, da bo vedno vlažno: lahko si pomagate z lubrkantom, a še bolje bo, če boste za to poskrbeli s slino. Ne samo, ker bo z njo vse teklo kot namazano, slina zagotavlja izrazitejše občutke in odraža vaš trud, da bi mu bilo na moč prijetno.

Ne zanemarite glavice penisa: po njej se sprehajajte s konico jezika, rahlo pihajte vanjo, posujte jo s poljubi. Kajti ta del njegovega organa je izjemno občutljiv in dovzeten za pravilno stimulacijo.

Ne pozabite na moda: res so nežna in občutljiva, a če boste z njimi lepo ravnali in jih ne boste pustili ob strani, vam bo zagotovo hvaležen.

Naj konča: ne, če nočete, vam ni treba pogoltniti, a če bo njegov proizvod končal na vaših dojkah, trebuhu, licih, bo zagotovo bolj srečen, kot če bi vaš izraz na obrazu povedal, da nočete sploh priti v stik s spermo. Samo pravimo …


Spremenite položaj

To, da nič strasti ne ubije hitreje, kot rutina, seveda že veste. In če se tudi vidva praviloma ljubita v enem ali največ dveh položajih, je čas za malo premika naprej.

Pokukajte na internet ali v kakšno knjigo, preučite eno ali dve novi pozi in mu pripravite presenečenje, ki bo zagotovo obrodilo prave sadove. In ga včasih zapeljite vi. Plesa v naročju zagotovo ne bo zavrnil.


Bodite glasni

Kriki, vzdihi, izdihljaji in poredne besede delajo čudeže. Z njim ne le, da nakazujete na svoj užitek, prav tako jih on dojema kot potrditev svoje tehnike, ki vas vodi do orgazma, z višjo samozavestjo pa raste tudi kvaliteta seksa.

Zato se ne zadržujte, ne omejujte in predvsem ne molčite. Če vam opolzke besede ne gredo z jezika, lahko z različnimi vokali drugače nakažete, da je na pravi poti in da vam zagotavlja veliko veselja.


Spoznajte njegove fantazije

Komunikacija je osnova dobrega seksa. In del te je tudi razkrivanje spolnih fantazij. Spodbudite ga, naj vam jih zaupa in bodite odprti za njegova sanjarjenja. Ni treba, da vse iz besed ponesete v dejanja, a nekatere od njih so zagotovo izvedljive.

Torej ga naslednjič pričakajte kot ukazovalna domina ali stroga medicinska sestra, si omislite igračko, ki je del njegovega sanjarjenja ali ga zapeljite na neobičajnem mestu. Nobenega dvoma ni, da doživetja nikoli ne bo pozabil.


Pokažite mu, da imate radi seks

Še zadnja postavka: veliko pri zadovoljevanju ljubimca igra vaš odnos do seksa. Če se boste med njim obnašali kot bi opravljali nadležno nalogo, je le malo verjetno, da bo užival tudi sam. Verjemite, dobro bo vedel, kdaj res uživate, in če boste naveličani ter očitno vsega siti, nobena taktika ne bo obrodila sadov.

Ter nasprotno: navdušenje, iniciativa in energičen pristop bodo oplemenitili vsako izkušnjo, četudi ne bo tehnično povsem izpopolnjena.

Energična in navdušena ljubimka je pač dobra ljubimka, ki očara vsakega, še tako zahtevnega ljubimca.


Avtorica:
M. FL.
Foto: Thinkstock

Priporočamo tudi: 8 korakov do seksa, kot ga še ni doživel Ali pa: 5 zanesljivih poti do več seksa v partnerskem odnosu

Preberite še: Kakšne koristi prinaša seks pri 20-ih, 30-ih, 40-ih in 50-ih letih 


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)