Zato je moškim tako pri srcu seks s starejšo žensko

Seksualno razmerje med mlajšim moškim in starejšo žensko ima v očeh pripadnikov močnejšega spola prav poseben čar, za kar obstajajo več kot upravičeni razlogi.

10.6.2019 ob 8:11

par_seksi_postelja_micna.jpg

Razmerja med mlajšim moškim in starejšo žensko niso nobena redkost. In tisti junaki, ki so kadarkoli greli posteljo starejši dami, si seks z njo za vedno vtisnejo v spomin. Kajti ta prinaša prav poseben čar in zadovoljstvo. Zakaj je tako mamljiv, vedo sami, tistim ki ne, pa to razkriva Your Tango.

Številke so pomembne

Več let pomeni več izkušenj. Tudi v seksualnem smislu. Če je imela razmerja pred poroko, bila poročena in imela ljubimce po razvezi, ji zagotovo ne manjka izkušenj, ki jih z mlajšim ljubimcem lahko s pridom uporabi ter ga nedvomno očara.


Vaja dela mojstra

Če je bila v dalši zvezi, si je zagotovo nabrala izkušnje o tem, kako v odnosu skrbeti za strast. Ti spomini med rjuhami privrejo na plan in prav zaradi njih je lahko prava mojstrica telesne ljubezni.


Ve, česa si želi

Zaveda se svoje vrednosti, svojih želja in pričakovanj. Od njih ne odstopa in zna poseči po tistem, kar jo posebej razveseljuje. Z besedami, z namigi, s premikanjem meja, z eksperimentiranjem. S čimerkoli, kar obogati njeno in njegovo seksualno izkušnjo.


Ve, česa si želi on

Res je, da je vsak junak zgodba zase, a nekatere vzporednice je vendarle mogoče potegniti. Tudi v smislu tistega, česa si on v postelji želi: pozna tehnike, kako ga zapeljati, pozna načine, s katerimi ga dodobra vzburi, ve, kaj mu prinaša prav posebne užitke. In če malo podvomi, je ni strah vprašati.


Uživa v seksu

V zvezi je zato, ker v njej uživa. In seksa zato, ker ima seks rada, ne pa, ker želi ustvariti družino, ker želi ugoditi njemu ali iz kakšnega tretjega razloga. Seks je zanjo, tako kot zanj, edini cilj in namen.


Zaveda se pomena spolnosti v zvezi

In dobro ve, kam razmerje brez spolnosti vodi. Zato spolnosti ne izrablja za kaznovanje ali nagrajevanje, temveč zgolj za povezovanje med dvema in za sproščanje stresa, kar seveda pozitivno vpliva na odnos.


Svoje znanje je pripravljena nesebično deliti

Kar pomeni, da je seks s starejšo damo za vsakega moškega odlična šola. Pa naj bo v smislu iskanja njenih ali njegovih užitkov.


Zaupa vase

Samozavest je nepogrešljiva med rjuhami. Samozavestna ljubimka je seksi ljubimka. In starejša dama, polna izkušenj, v postelji ne dvomi v svojo podobo, svoje tehnike in ne v svojo izvedbo. Kar je v moških očeh še kako vroče.


Ni je strah pogovora

O čemerkoli, seveda tudi o seksu. O njem odkrito govori, se pogovarja o vsemu, kar je povezanega z njim, je odkrita in jasna ter se ne igra igric, pri katerih on ne bi vedel, kje v resnici stoji.

Pa naj gre za resno zvezo ali za zgolj seksualno razmerje, na začetku ali tedaj, ko se odnos ustali, ona ve, kaj hoče, to pove in njemu je vse jasno. To pa imajo moški radi.


Avtorica: M. FL.
Foto: Thinkstock

Priporočamo tudi: Moški so spregovorili: Tako prepoznamo žensko, ki je dobra v postelji Ali pa: Vse to prinaša razmerje s starejšo žensko

Preberite še: 10 stvari v spalnici, ki sabotirajo vaše spolno življenje


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)