4 tipi žensk, s katerimi moški nočejo na zmenke

Obstajajo ženske, ki v moških očeh niso dobra izbira za zmenke in ne za resne zveze.

23.1.2019 ob 5:15

zenska_sama_narava_micna.jpg

Od nekdaj sta dobra prijatelja. Odlično se razumeta, se skupaj zabavata, drug k drugemu se zatekata po nasvete, a od tedaj, ko sta se spoznala, ste do njega razvili globlja čustva, on pa v vas še vedno vidi le prijateljico.

Sprašujete se, kaj ga ovira pri tem, da bi postala nekaj več in odgovor se morda skriva v dejstvu, da sodite v katerega od štirih tipov žensk, v katerih moški ne vidijo intimne partnerke ter ob njih ne razmišljajo o zmenkih in ne o resni zvezi. Takole lastnosti, ki vas ovirajo na poti do ljubezni z njim, izpostavlja Your Tango.

Materinski ste

Zanj ste rama za tolažbo, neusahljiv vodnjak nasvetov in idej, zanj ste tista, h kateri se zateče po pomoč, prvi ste ob njemu, ko zboli in prvi, ko ima težave v službi, z njim iščete zanj popolno obleko, od vas mirno sprejme vsako kritiko, na zmenek pa povabi čisto tretjo.

Kaj se dogaja? To, da se do njega ne obnašate kot morebitna partnerka, temveč kot mama. V vas res vidi dobro prijateljico, a ideja, da bi z vami spletel skupno gnezdo, mu ne pride na misel. Mamo vendarle že ima.


Vedno ste mu na voljo

Morda se sliši kruto, a nekatere ženske bi za moškega storile vse. Samo zato, da bi bile nasprotnemu spolu bolj všeč. Tu pa je zanka. Če na vas od vsega začetka gleda kot na nekoga, ki je pripravljen brezpogojno skrbeti za njegovo ugodje ter udobje, se bo seveda rad družil z vami.

Vendar ne v romantičnem smislu, saj z njegovega stališča od vas dobi dovolj, ne da bi vas vozil na zmenke. Nanj bo raje odpeljal katero drugo.


Ukazovalni ste

Obstajajo ženske, ki so prepričane, da bodo pozornost nasprotnega spola pritegnile s tem, da bodo vedno prevzele glavno besedo. V resnici ni tako. Vsak moški želi ob sebi nekoga, ki bi mu bil enakovreden.

Res je sicer, da v platonskem odnosu nima težav s tem, da se do njega obnašate kot šefica, v romantičnem pa na to za nobeno ceno nebi pristal. Razen, če premore nizko samozavest. A roko na srce, takšnega partnerja sami ne bi hoteli.


Čakate v ozadju

Morda sebe ne vidite v tej luči, a dekleta, ki ne počnejo ničesar, s čimer bi pritegnila pozornost nasprotnega spola ter samo čakajo v ozadju, niso na najboljši poti.

Če vas sicer opazi, a le kot prijateljico, ničesar pa ne storite, da bi na vajin odnos pogledal skozi rožnata očala, o vas zagotovo ne bo kar čez noč začel razmišljati kot o morebitnem dekletu. Tako kot vi namreč tudi on išče X faktor in tega mu morate pokazati.


Avtorica:
M. FL.
Foto: Thinkstock

Preberite še: Zakaj nas tako privlači prav določena oseba ali pa 8 stvari, ki fante na puncah noro privlačijo

Priporočamo tudi: Vse to prinaša razmerje s starejšo žensko


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)