Moški pozor, tega ženske v postelji ne marajo

Če se tudi sami sprašujete, s čim svoji dragi med rjuhami ne boste ravno ustregli, poglejte, kako na to vprašanje odgovarja znanost.

9.4.2019 ob 4:27

fant_punca_postelja_par.jpgfant_punca_postelja_par.jpg

Ker svoji dragi nedvomno želite pripraviti kar najboljšo predstavo je dobro vedeti, s čim je ne boste razveselili. In ker ste se zagotovo že ničkolikokrat vprašali, česa ženske med rjuhami ne marajo, ima znanost za vas nekaj odgovorov. Ti so, kot navaja portal Modern man, sledeči.

Ogromnih penisov

Odložite metre, dragi gospodje. Ko gre za seks za eno noč, bi ženske res raje izbrale nekaj merskih enot več, kot ko gre za trajno zvezo, a penisi, ki znatno odstopajo od povprečja, v nobenem primeru niso srčna želja.

Kot so na podlagi na to temo izvedene študije zapisali v časopisu PLOS One, je za seks v dolgi zvezi zaželena dolžina 16 in obseg 12 centimetrov ter za seksi zabavo dolžina 16,2 in obseg 12,7 centimetra.


Seksa zgodaj zjutraj ali pozno ponoči

Anketa, ki jo je med 2300 ženskami izvedlo podjetje za izdelavo spolnih igračk Lovehoney je pokazala, da za ženske seks med drugo in šesto uro zjutraj ni na prvem mestu. One bi tedaj raje spale. Tudi med šesto in deveto uro zjutraj bi se mu z veseljem izognile.

Nočni čas je še razumljiv, nekoliko manj dejstvo, da niso naklonjene jutranjemu seksu. Zlasti z vidika moških, saj je njihov libido prav tedaj na višku.


Vitkega ljubimca

Študija, ki je vključevala 2500 Britanik je prišla do zaključka, da vitki moški niso predmet poželenja. Dame so povedale, da se v postelji veliko raje zabavajo z nekom, ki je malo bolj obložen. Tudi nekoliko večji trebušček zanje ni minus, prej govori ljubimcu v prid.


Tujca

Avantura za eno noč se zgodi, seveda, a ženske se veliko lažje sprostijo ob nekom, ki ga poznajo in z njim zato okušajo boljši seks.

Podjetje Durex, ki se je v študiji dokopalo do teh rezultatov je v njenem zaključku zapisalo, da je 87 odstotkov sodelujočih pripadnic nežnejšega spola povedalo, da veliko bolj uživajo med spolnim odnosom z nekom, ki mu zaupajo in da naključni seks nikoli ne nadvlada tistega v resni zvezi.


Neobičajnih poz

Med 1200 bralkami spletnega portala Women’s Health je večina povedala, da seks v vratolomnih pozah ni na njihovi lestvici priljubljenih. Celo položaj  69 se ni znašel na njej. Je pa na njej pristala žlička, ob njej kavbojka in da, tudi preprosta misijonarska poza.


Avtorica:
M. FL.
Foto: Thinkstock

Preberite še: 5 nenavadnih nasvetov za dolgo in srečno zvezo ali pa Kako joga izboljša spolno življenje

Priporočamo tudi: Tako se odsotnost seksa odraža na vašem zdravju


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)