10 stvari v spalnici, ki sabotirajo vaše spolno življenje

Dokaz, da se hudič res skriva v podrobnostih.

16.5.2019 ob 4:10

seks_spalnica_zenska_moski_postelja_zveza2.jpg

Težave v spolnem življenju niso vedno pogojene z odnosom med partnerjema in tudi ne s katero od morebitnih bolezni. Če se odlično razumeta, vama zdravje dobro služi in se resnično ljubita, v postelji pa ni vse tako, kot naj bi bilo, se malo ozrite po spalnici. Kaj lahko so predmeti v njej krivi, da pravega užitka ni in ni. Hitro jih iz nje odstranite, da ne bo osiromašeno spolno življenje načelo vajinega odnosa.

Prenosni telefon

Spalnica je namenjena spanju in telesni ljubezni, ne pa brskanju po spletu in odgovarjanju na kratka sporočila.

Televizija

Če si želita vročih večerov ter prav takšnih noči, televizijo glejta v dnevni sobi. Tako ne bosta zaspala med spremljanjem filma in znova ne bo nič od pričakovane akcije. 

Umazane rjuhe

Prav nič niso seksi. Ne za tiste, ki so v dolgem razmerju in ne za samske, ki si ga želijo. Vaš novi izbranec jih bo zagotovo opazil in bo dvakrat razmislil, če bi se želel vrniti v vašo posteljo.

Kopica umazanega perila

Za nikogar, tudi za vas, ne morejo biti brisača na tleh, nogavice na postelji in kup perila v kotu privlačni ter bodo odvrnil vašo pozornost od partnerja.

Napačna barva sten

V eni od britanskih študiji se je izkazalo, da ljudje, katerih stene spalnice so sive, najredkeje seksajo. Največkrat pa tisti, ki imajo stene odete v nežne vijolične odtenke. 

Sledovi bivših

Vsakršni ostanki prejšnjih zvez so lahko veliki morilci strasti v novem razmerju in nimajo na vidnem mestu v spalnici česa iskati.

Neprijetni vonji

Zatohel vonj prav tako ubija poželenje. Logično, kajne? Zato spalnico redno zračite, perite zavese, menjajte posteljno ter prižgajte dišeče sveče z diskretnim vonjem.

Napačni predmeti na nočni omarici

Podobi mame in očeta? Resno? Postavite se v njegovo kožo in se vprašajte, kaj bi si mislili vi, če bi fotografijo z njegovo mamo našli na njegovi nočni omarici. Spalnica naj bo oaza za spanje in razvajanje, predmeti, ki temu niso namenjeni (kamor sodijo tudi fotografije najbljižjih), spadajo v druge prostore.

Ponesrečeno izbrana umetnost

Tihožitje in pokrajinske slike so primerne za dnevno sobo in jedilnico. V spalnici potrebujete nekaj, kar prebuja erotične čute.

Neonske luči

Grozne so in pod njimi ni nič videti lepo. To, da niso prav nič seksi, najbrž ni treba poudarjati.

Avtorica: M. FL.
Foto: Thinkstock

Priporočamo tudi: Kivin-preprost trik, ki žensko do orgazma pripelje v treh minutah in 14 dejstev o oralnem seksu, ki vam jih (do danes) ni nihče povedal

Preberite še: Kaj v moških očeh izvrsten oralni seks ločuje od tistega, ki je zgolj dober


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)