S pogledom na sliko prepoznajte, s čim najpogosteje škodujete razmerju

Tisto, kar se vam najprej izriše na podobi nakazuje na to, s čim intimnim odnosom največkrat delate škodo.

29.3.2020 ob 5:50 | Foto: Your Tango | Avtor: M. FL.

S pogledom na sliko prepoznajte, s čim najpogosteje škodujete razmerju

Vsak premore kakšno neprijetno lastnost in ta velikokrat najbolj pride do izraza v tesnih, intimnih odnosih. Zato je negativne plati osebnosti dobro čimprej prepoznati, jih ozavestiti in jih, če je le mogoče, odpraviti.

Pa gremo lepo po vrsti: pred vami je podoba, s pogledom na katero vam bo hitro jasno, s čim največkrat ogrožate ljubezen. Tisto, kar na sliki opazite prvo, prinaša skrito sporočilo, kakšno, pojasnjuje Your Tango.

Podoba v ogrinjalu s kapuco

Če na podobi najprej opazite postavo v ogrinjalu s kapuco, intimnim zvezam škodujete s svojo impulzivnostjo in naglo jezo. Seveda se vsak včasih razjezi, vendar vsi ne najdejo povoda za jezne izbruhe v vsaki malenkosti.

Bodite previdni, naučite se obvladovati svojo temperamentno naravo in pazite na dejanja ter besede. Kajti tudi slednje so lahko boleče in izrečenih ni mogoče vzeti nazaj ter lahko na dolgi rok zvezi povzročijo nepopravljivo škodo.

Obraz Mona Lise

Ste večni romantik, kar je včasih slabo. Zlasti v dolgi zvezi, katero si predstavljate kot pravljico, v kateri naj bi bilo vse lepo in krasno. Realni posamezniki se zavedajo, da temu ni vedno tako in manj lepe zadeve premagujejo ter jih rešujejo, romantične duše pa si pred njimi zatiskajo oči, jih pometajo pod preprogo ali tedaj, ko življenje ni več posuto le s srčki in rožicami, nad odnosom prehitro obupajo.

 

Življenje je lepo. O tem ni dvoma. Prav tako pa ni dvoma, da se v njem včasih tudi kaj zaplete. Sebi ter svojemu srčnemu izbrancu boste storili veliko uslugo, če se boste prenehali pretvarjati, da je vedno vse v najlepšem redu, si težave priznali in zanje poiskali pravi način reševanja.

Moški, ki sedi na jopiču

V kolikor vam v oči skoči moški, ki sedi naj jopiču in kaže hrbet, je vaša največja šibka točka v zvezi strah pred spori in posledično izogibanje perečim temam. Za vas ni nič hujšega, kot izraziti negativna čustva, priznati, da se ne strinjate z nečim in se o tem pogovoriti.  Zato se podrejate, pozabljate nase in počnete vse, da bi ugajali drugi strani. Ter s tem sebi, partnerju in vajini zvezi delate medvedjo uslugo.

Konflikti in spori niso lepi, vendar včasih brez njih ne gre. V zvezi se je kdaj pa kdaj treba dotakniti tudi manj prijetnih tem in zadev, s tem ni nič narobe. Nasprotno, kajti to je en od pogojev za oblikovanje zrelega odnosa.

Moški z dolgo brado

Moški z dolgo brado nakazuje, da sta vaši največji šibki točki v dolgem razmerju nizka samozavest ter slaba samopodoba. Polni ste dvomov vase in zato se neredko sprašujete, zakaj vas nekdo sploh ljubi, kajti prepričani ste, da niste vredni njegove ljubezni.

Nizka samozavest je velikokrat vzrok tudi za izbruhe ljubosumja, ki zagotovo ne govorijo v prid trdni zvezi. Zato bi bil skrajni čas, da prepoznate svojo pravo vrednost, okrepite samozavest in ustvarite prave pogoje za stabilen odnos.

Moški na skali v daljavi

Težava tistih, ki najprej uzrejo moškega v daljavi je, da nikogar ne spustijo resnično blizu. Tudi partner se jim lahko približa le do določene mere, povsem odprejo pa se mu zlepa ne. Prav tako se velikokrat umaknejo v samoto in življenjskega sopotnika puščajo v negotovosti ter dvomu. Lahko rečete, da ste bolj zaprte narave, vendar gredo zadeve pogosto predaleč in s tem ogrožate zvezo.

Čas, ki si ga nekdo vzame zase, je pomemben, a z njim ni pametno pretiravati. Spustite svoje zidove in dovolite človeku, ki vam je blizu, da vas res spozna, pride v vse kotičke vašega srca in sprejmite njegovo ljubezen.

Kajti le tako se boste lahko povsem predali in uživali v odnosu, v katerem naj bi se počutili sprejeti, varni in cenjeni brez strahu, da bi vas nekdo izdal ali prizadel.

Preberite še: Kaj o vašem značaju razkriva vaš rokopis

Morda vas zanima tudi: Število konjev, ki jih vidite na sliki, odkriva vaš značaj


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)