S pogledom na sliko spoznajte svoje skrite sposobnosti

Vera vase je ključna za osebni uspeh, zato je dobro poznati vire notranje moči in sposobnosti, ki se jih morda sploh ne zavedate.

19.12.2019 ob 10:10 | Foto: Your Tango | Avtor: M. FL.

S pogledom na sliko spoznajte svoje skrite sposobnosti

Res je, da različne podobe, ki odkrivajo značaje in s katerimi je preplavljen splet, ne morejo tako natančno določiti osebnostnih kvalitet posameznika, kot pogovor s psihologom ali drugim strokovnjakom s tega področja, a vendarle lahko ponudijo globlji vpogled vase in pripomorejo k boljšemu razumevanju sebe ter prepoznavanju lastnih šibkosti in skritih virov moči.

Eno od podob, ki je pri tem lahko v pomoč, je ne na svojem blogu objavila avtorica Rebecca Jane Stokes in jo takole povzema Your tango.

Tisto, kar na njej prvo uzrete, razkriva vašo največjo notranjo moč.

Deklica

Če vam v oči najprej pade deklica, premorete prav poseben dar. Imate namreč sposobnost premagovati vse ovire, ki vam jih nastavlja življenje. Medtem, ko se drugi hitro ustrašijo novih izzivov ter sprememb, jih vi sprejemate in ne dopuščate, da bi zamajali vaše življenje.

Premorete veliko življenjske energije in ne glede na to, v kakšni situaciji se znajdete, ne klonete pod pritiski. Ste neustrašni, pogumni, po naravi optimistični ter mladostniškega duha, ne glede na leta.

 

Prav ta notranja moč, prežeta s pozitivnim pogledom na svet in neustrašnostjo je največji zaklad, na katerega se vedno lahko zanašate. Če se seveda zavedate, kaj nosite globoko v svoji duši.

Lobanja

Nikar se, če ste najprej uzrli lobanjo, ne ustrašite. Res je, da jo praviloma povezujemo s smrtjo in minljivostjo, a v tem primeru to ne velja.

Simbolika za to podobo je namreč veliko bolj pozitivna in nakazuje na vašo največjo skrito moč, ki temelji v intelektualnih sposobnostih. Ni je namreč težave, ki je s svojim ostrim umom ne bi mogli premagati in zaobiti.

Ne mislite, da to ne drži, če v šoli niste blesteli z ocenami, kajti moč uma je veliko več kot učenje iz knjig ter pomnjenje informaciji. Gre za premišljenost, iznajdljivost, sposobnost sprejemanja pravih odločitev, ravnati modro in znati teoretične informacije uporabljati v vsakdanjem življenju. Prav to je vaša največja moč.

Debla v ozadju

Če vašo pozornost najprej pritegnejo debla, sodite med redke izbrance, ki premorejo močno intuicijo, na katero se vedno in v vsaki situaciji lahko zanašajo.

V še tako kočljivi situaciji boste, če jo boste upoštevali, ravnali prav. Ne glede na to, s kakšno zadrego ali dilemo se soočate, če boste poslušali sebe in svoj notranji glas, se boste zagotovo odločili tako, da bo odločitev pripeljala do najboljšega možnega razpleta.

Sodite med ljudi, ki se vedno lahko zanašajo na svoj šesti čut. In če ga boste poslušali, vas zagotovo ne bo pustil na cedilu ter vas bo varno vodil do cilja.

Morda vas zanima tudi: S pogledom na sliko odkrijte, kakšni v resnici ste


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)