S pogledom na sliko odkrijte, katera lastnost vas pri partnerju najbolj privlači

Tisto, kar vam ob pogledu na podobo najprej pade v oči, razkriva, kaj vas pri morebitnem kandidatu za življenjskega sopotnika najprej očara.

4.6.2021 ob 5:05 | Foto: Gettyimages, Miss7 | Avtor: M. FL.

S pogledom na sliko odkrijte, katera lastnost vas pri partnerju najbolj privlači

Privlačnost je zapletena zadeva in težko je določiti, kaj natančno je tisto, zaradi česar je nekdo v očeh drugih privlačen ter zanimiv.

Če se sprašujete, kaj vas pri kandidatu za zabavo ali za resno zvezo najprej očara, poglejte zanimivo sliko.

Gre za podobo, na kateri je skritih več predmetov. Tisto, kar vam najprej pade v oči pa ponuja odgovor na vprašanje: katera lastnost me najhitreje očara ter v končni fazi tudi prepriča.

Zazrite se torej v podobo in poglejte, kaj pomeni, če na njej izstopa …

miss7

Ženska na bregu

Če ste najprej uzrli podobo skrivnostne gospodične na bregu, je lastnost, ki vas najprej prepriča, zdrava samozavest. Ne, ne gre za napuh in nastopaštvo, gre za samopodobo, ki je nihče in nič ne more zamajati.

Dejstvo je, da zdravo mero samozavesti premorete tudi sami, zato vas očara nekdo, ki ima rad sebe in ima tako v srcu dovolj prostora tudi za druge.

 

Jadrnica

Jadrnico najprej opazijo osebe, ki jih pri sočloveku najbolj privlači želja po avanturah in stalnem iskanju novih dogodivščin. Očara vas ljubezen do življenja, neobremenjenost s pravili, hrepenenje po premikanju meja in tudi izogibanje odgovornosti.

Vendar pozor! Osebe s temi značilnostmi so res zanimive in smele, a prav zaradi pomanjkanja odgovornosti hitro lahko zlomijo srce ali zbujajo dvome. Zato previdno …

Obraz moškega

Za vas je najprivlačnejša lastnost stoicizem. Ste globoko čustveni in izražanje občutkov je za vas pomembno, zato si ob sebi želite močnega partnerja, ki vas zna postaviti na trdna tla. Potrebujete močno oporo, ne pa nekoga, ki se hitro zlomi pod pritiski, ki prihajajo iz duše ali zunanjega sveta.

Imeti ob sebi trdno oporo je neprecenljivo v vsakem primeru, a od osebe pričakovati, da bo vam v prid zatrla vse svoje občutke, je žal dvorezen meč. Kajti potiskanje in ignoriranje čustev na dolgi rok ne vodi v nič dobrega in dejstvo je, da je smisel razmerja vzajemna podpora ter razumevanje in ne podpora zgolj z ene strani.

Čolni v daljavi

Ljudi, ki najprej opazijo čolne, privlači divja, ognjena in neobremenjena narava. Torej temperamentni posamezniki, ki brez zadržkov izražajo vse, kar prežema njihovo počutje. Včasih je posledica tega buren smeh, drugič debele solze, tretjič neobvladljiva jeza.

Izražanje čustev je pomembno, a pomemben je tudi način. Nič ni narobe, če dopuščate partnerju, da se razjezi, narobe pa je, če se ga zaradi jeze bojite in bežite pred njegovimi izbruhi. V tem primeru ni mogoče osnovati lepega razmerja zato potegnite mejo, čez katero kljub temu, da vam je všeč ognjen značaj, niste pripravljeni stopiti.

Povzeto po portalu Miss7

Preberite še: S pogledom na sliko odkrijte, kakšni v resnici ste

Morda vas zanima tudi: Imate na dlani črko M? Poglejte, kaj to pomeni


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)