Roke na mednožju, neobičajna masaža in druga skrivna početja parov (resnične izpovedi)

V intimnem zavetju se pari pogosto predajajo dejanjem, o katerih najraje molčijo.

12.5.2020 ob 5:35 | Foto: Gettyimages | Avtor: M. FL.

Roke na mednožju, neobičajna masaža in druga skrivna početja parov (resnične izpovedi)

Velika verjetnost je, da tudi pari, ki na družabnih omrežjih blestijo v popolni podobi, za vrati svojega doma niso ravno takšni. Saj se tedaj, ko jih ne vidi nihče, predajajo dejanjem, o katerih praviloma molčijo.

Nekaj najbolj nenavadnih pa so za Huffington post zaupali najpogumnejši. Kaj vse torej počno pari tedaj, ko jih nihče ne gleda?

Roke na mednožju

"Povsem ozavestila sva že dejstvo, da imava tedaj, ko pred televizijo na kavču sediva sama, roke na mednožju. Vsak na svojem, da ne bo pomote. V položaj se namestiva šele potem, ko otroci že zaspijo. Nočeva biti slab zgled," Sussana, 37 let.

Stiskanje mozoljev

"Hrbet mojega soproga je posut s čudovitimi mozolji, ki jih zelo rada stiskam. Sicer nad mojim početjem ni najbolj navdušen, a ker ve, da to rada počnem, mi ne brani veselja," Gigi, 26 let.

Debate o blatu

"S soprogom se povsem odkrito pogovarjava o svoji prebavi in rezultatih velike potrebe. Zelo pogosto in zelo podrobno. Tega ne bi počela z nikomer drugim," Kelsey, 33 let.

 

Pedikura

"Z leti in z nekaj kilogrami viška se le težko spopadam z nohti na nogah. Zato mi jih striže soproga. Dvomim, da je to imela v mislih tedaj, ko mi je obljubila večno zvestobo," Steve, 65 let.

Nedišeča ljubezen

"S soprogom nimava težav s tem, da sva, kadar sva sama, čudna in že kar ogabna. Kmalu potem, ko sva se začela sestajati, sem v njegovi družbi spuščala vetrove, da bi presodila, ali jih je sposoben prenašati. Če na hitro prevrtim zadnjih 13 let: tudi on je glede tega zelo sproščen, prav tako si stikava mozolje na čudnih mestih in drug pred drugim rešujeva težave z vraslimi dlačicami," Letitia, 35 let.

Otroško govorjenje

"Sprva sva otroško govorjenje uporabljala le pri svojem psu, sčasoma sva se tako začela ogovarjati tudi sama. Imava čisto svoj jezik," Mona, 34 let.

Posebne pesmice

"S soprogo imava pesem za vsako priložnost. Od tega, kdaj je čas za kosilo do tega, kdaj je čas za spanje, seks … Vse so na isto melodijo, le besedila prilagajava priložnosti primerno," Dan, 37 let.

Dvojna masaža

"Najina smešna tradicija je masaža, med katero moj soprog istočasno masira mene in najinega psa. Vedno masira on, nikoli jaz. Nenavadno? Zagotovo. Prijetno? Še kako!" Debby, 33 let.

Preberite še: Emma Watson: Zgledovati bi se morali po istospolnih in porednih parih

Morda vas zanima tudi:  Horoskop: Najslabši pari astroloških znakov


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)