Na koncu sem jokala pod prho (izpovedi žensk, ki so s seksom čakale do poroke)

Odločitev nekaterih parov, da bodo s seksom počakali do poroke, se ne izkaže vedno za najboljšo.

19.2.2020 ob 5:30 | Foto: Gettyimages | Avtor: M. FL.

Na koncu sem jokala pod prho (izpovedi žensk, ki so s seksom čakale do poroke)

Največkrat gre za zavestno odločitev para: s seksom počakati do poroke. Razlogi zanjo so različni, kako pa je to videti v praksi in zakaj namera ni vedno najboljša, je povedalo pet žensk

Še vedno dvomim vase

"Odločila sva se, da bova s seksom počakala do poroke. Sama sem bila še devica, moj soprog pa je, preden je bil v zvezi z mano, že nabiral izkušnje. Seks, ko je do njega končno prišlo, je bil zame eno veliko razočaranje. Bila sem negotova vase, ničesar nisem vedela o spolnosti in skozi celoten akt je bila v meni prisotna misel, da zanj to, kar počne, ni nič novega. Predstavljala sem si ga z drugimi ženskami.

Vedno sem mislila, da je prvi seks nekoliko boleč, a hkrati tudi čudovit, saj partnerja spoznavata nekaj novega. No, v najinem primeru je bil nekaj novega le zame in situacija z mojega vidika še zdaleč ni bila prijetna. Še vedno sem med intimnim aktom nesproščena, določene stvari so se res izboljšale, a nad telesno ljubeznijo sem razočarana. Obžalujem, da nisem bila pred poroko bolj izkušena na tem področju," Ana, 25 let.

Največja napaka

"Odločitev, da bova s seksom počakala do poroke, je bila najslabša v mojem življenju. Ko sva na poročno noč odprla to poglavje, je bilo vse skupaj zanič in še danes ni nič bolje.

Poročena sva štiri leta in nezadovoljstvo z vidika spolnosti je sprožilo številne druge težave. Drug od drugega sva se odtujila, sploh ne spiva več v isti postelji. On sicer pred poroko ni bil devičnik, jaz nisem pred njim spala z nikomer, a zdaj mi je žal, da sem vztrajala pri nameri, da bom nedolžnost izgubila na poročno noč. Če bi čas lahko zavrtela nazaj, bi ravnala drugače," Vanja, 28 let.

 

Strast naju je zapeljala v avtomobilu

"Prvi seks po poroki je bil neprijeten in boleč. Bila sva tako zagreta, da sploh nisva prišla do sobe, kjer naj bi preživela poročno noč, temveč sva na parkirišču pred hotelom vse skupaj opravila kar v avtomobilu. To ni bila dobra ideja.

Ponovila sva še v sobi. Mož ni bil več devičnik, jaz sem zaradi vere čakala do poroke in ni mi žal. Seks je bil nato fenomenalen. Poročena sva eno leto in še vedno je vsakič znova izjemno doživetje," Margareta 28 let.

Jokala sem pod prho

"S sedaj že bivšim soprogo sva prišla s poroke in v hotelu takoj padla v posteljo. Noben od naju ni vedel, kaj lahko pričakuje.  Nič nisva vedela o predigri, ne kaj početi s penisom, nekaj sva brkljala in ko je penetriral, je v hipu doživel orgazem. Vse skupaj se je končalo v treh minutah. Vprašal me je, če je to to ... Samo vstala sem, šla pod prho in deset minut jokala. Ko sem se vrnila v spalnico, je že spal.

Tudi on je bil pred poroko nedolžen in kasneje mi je povedal, da se je z menoj poročil zgolj zato, ker je želel seksati z mano. Najbrž je odveč poudarjati, da najin zakon ni obstal in če bi se poročila še enkrat, zagotovo ne bi čakala do poroke," Leonida, 29 let.

Majhen penis

"Bilo je zelo napeto. Bila sem prepričana, da se hranim za pravega in odločila sva se čakati do poroke. Sicer sva se zadovoljevala drugače, tudi oralno ter z rokami in vedno me je nekoliko skrbel njegov majhen penis.

A sem spoznala, da velikost, če je med dvema prava kemija, res ne igra znatne vloge. Najin zakon je super, najino spolno življenje čudovito in seks postaja vse boljši in boljši," Klara, 29 let.

Povzeto po portalu Miss7.

Preberite še: Seks je v odnosu češnja na vrhu torte

Morda vas zanima tudi: Število bivših: Kaj, če je neljubo presenečenje


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)