Rešite test in spoznajte, kaj vas čaka v ljubezni

Preprost test razkriva, kakšna je vaša romantična usoda.

3.11.2022 ob 8:22 | Foto: Dušan Petković/Gettyimages | Avtor: M. FL.

Rešite test in spoznajte, kaj vas čaka v ljubezni

Ljubezen je sila, ki poganja svet in ideal, h kateremu stremi domala vsak. Človek se v življenju sreča z različnimi oblikami ljubezni, vsak to čustva doživlja po svoje, enkrat prinaša srečo, drugič razočaranja, vsaka izkušnja z njo je nedvomno dobra šola.

Ne glede na to, kakšen je trenutno vaš ljubezenski status, je dobro vedeti, kaj vam v ljubezni v resnici veliko pomeni, kako se obnašate, ko ste zaljubljeni, kakšen je vaš pogled na zvezo in partnerja, ter kaj vam na tem področju pripravlja usoda za prihodnost.

To lahko spoznate tako, da rešite sledeči test. Vzemite list papirja in svinčnik, odgovorite na spodnjih šest vprašanj in poglejte, kaj vaši odgovori pomenijo.

Prvo vprašanje

Od svojega doma hodite proti domu osebe, ki vam je všeč. Obstajate dve poti: ena je ravna in po njej hitro pridete na cilj, vendar je tudi dolgočasna, saj ob njej ni zanimivih ter lepih kotičkov, na katerih bi lahko uživali.

Druga pot je daljša, zanimivejša, polna čudovitih prizorov in lepih razgledov.

Katero pot bi izbrali?

Drugo vprašanje

Ob poti rasteta dva rožna grma. Na enem cvetijo beli, na drugem rdeči cvetovi.

Odločite se nabrati 20 vrtnic za osebo, h kateri ste namenjeni.

Koliko bi nabrali rdečih in koliko belih vrtnic? Lahko se odločite za kombinacijo obeh barv ali zgolj za enobarven šopek.

Tretje vprašanje

Prišli ste do doma osebe, ki vam je všeč. Član njene družine odpre vrata.

Bi raje, da on pokliče tistega, ki ste obiskali ali bi to raje storili sami?

Četrto vprašanje

Stopite v sobo vaše ljubljene osebe, a nje ni v njej. Odločite se, da boste vrtnice pustili v sobi.

Kam jih položite? Na okensko polico ali na posteljo?

Peto vprašanje

Zamislite si, da prespite v domu osebe, ki ste jo obiskali, vendar v ločenih sobah. Zjutraj vstanete in greste k njej.

Si predstavljate, da je budna ali da še spi?

Šesto vprašanje

Vračate se domov. Po kateri poti greste? Daljši ali krajši?

In sedaj pomen vaših odgovorov

Prvo vprašanje

Pot predstavlja vaše stališče do ljubezni in zaljubljenosti. Če izberete kratko pot, se zaljubite hitro in zlahka začnete odnos.

Če ste se odločili za dolgo, si zagotovite čas, da osebo, ki vam je všeč, res dobro spoznate, preden z njo začnete resno zvezo.

Drugo vprašanje

Število rdečih vrtnic predstavlja, koliko ste pripravljeni vlagati v odnos, število belih pa, koliko v njem pričakujete od partnerja.

Če ste se denimo odločili nabrati 18 rdečih in dve beli vrtnici, v zvezo vlagate 90 odstotkov svoje biti in predanosti, v zameno je od druge strani pričakujete le 10 odstotkov.

Tretje vprašanje

Odgovor na to vprašanje predstavlja vaš odnos do reševanja težav v zvezi.

Če ste tistega, ki je odprl vrata prosili, naj pokliče osebo, ki ste jo obiskali, ste nagnjeni k temu, da ignorirate težave in jih pometate pod preprogo.

To pomeni, da se boste v prihodnosti morali začeti obnašati drugače in prevzemati odgovornosti za svoje ter se soočati z napakami partnerja, predvsem pa sproti reševati zadrege.

Če ste po osebo šli sami, ste neposredni, vedno aktivni in ne čakate, da vas bodo življenje ter okoliščine nosile same.

Ko je treba, ukrepate in se dobro zavedate, da v razmerju ne cvetijo vedno le rožice, veste pa tudi, da je domala vse težave s pravim delovanjem mogoče premagati.

Četrto vprašanje

Kraj, kamor bi odložili rože razkriva, kako pogosto bi želeli videti ljubljeno osebo. Če ste jih položili na posteljo, pričakujete veliko bližine in pogosto srečevanje.

Če ste jih položili na okensko polico pričakujete, da boste tako vi kot partner v odnosu imela dovolj časa vsak zase in veliko osebnega prostora.

Peto vprašanje

Odgovor na to vprašanje razkriva vaše stališče do značaja ljubljene osebe. Če v vaši predstavi še vedno spi, jo boste ljubili prav takšno, kot je.

Če je budna, pričakujete, da se bo prilagodila vašim potrebam.

Nič ni narobe, če imate glede partnerjega značaja določena pričakovanja in bi kaj radi spremenili, a pretirano delovanje v to smer zvezo že vnaprej obsodi na propad.

Šesto vprašanje

Pot do doma govori o tem, kako dolgo ostajate zaljubljeni. Če ste izbrali krajšo pot, bo zaljubljenost hitro minila in kaj lahko se zgodi, da bo s tem minila tudi pripravljenost vlagati v zvezo.

Če ste izbrali daljšo pot, veste, da sčasoma sicer zaljubljenost mine, a ta preraste v ljubezen, ki jo je treba negovati in se zanjo včasih tudi potruditi.

Povzeto po poratlu Sensa.rs

Preberite še: Obžalujem, da sem zaprosila svojega moža (resnična zgodba)

Morda vas zanima tudi: »Nisem iskala popolnega, ampak dobrega moškega« (resnična zgodba, kako je našla pravo ljubezen)


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)