Pet najbolj romantičnih gest, ki jih obožujejo tudi tiste, ki niso za romantiko

Obstajajo geste, brez katerih razmerje v ženskih očeh ne premore pravega žara.

21.10.2019 ob 6:00 | Foto: Gettyimages | Avtor: M. FL.

Pet najbolj romantičnih gest, ki jih obožujejo tudi tiste, ki niso za romantiko

Ena od stvari, ki prijateljstvo ločuje od intimnega razmerja, je romantika. Ta se izraža z romantičnimi gestami, ki jih v zvezi pričakujejo skoraj vse ženske. Katere so tiste, brez katerih zanje odnos nima pravega žara, razkriva Your Tango.

Odkrito izražanje čustev

Le težko bi našli kaj, kar je v ženskih očeh bolj seksi od partnerja, ki ne skriva svojih občutkov ter jih brez zadržkov pokaže. Pa naj bo to veselje, žalost, obup ali brezpogojna ljubezen.

Ne samo zato, ker je dobro vedeti, kaj se skriva v duši sočloveka, temveč tudi, ker ona tako dobi občutek, da ji on povsem zaupa. To pa je, kot smo že rekli, zelo seksi in hkrati romantično.

Pozorno poslušanje

Občutek, da nekdo govori steni, ni nikoli prijeten. Vsak je rad slišan in moški, ki zna pozorno poslušati, ki si zapomni njene besede in jih upošteva ne samo, da kaže spoštovanje, sporoča tudi, da mu je za njene besede in občutke še kako mar. Kar pa je nedvomno en od temeljev romantike.

 

Presenečenja

Tudi tiste dame, ki ne marajo velikih presenečen v smislu, draga, rezerviral sem nama dopust, bodo vesele drobnih, presenetljivih gest, ki nakazujejo na njegova topla čustva. Pa čeprav je to le rožica na čisto običajen dan.

Dotike. Zlasti v družbi

Dotiki so pomembna sestavina romantičnega odnosa. A ne le tisti, ki so na vrsti tedaj, ko sta sama. Temveč tudi ali zlasti oni, s katerimi jo on razvaja, kadar sta v družbi. Držanje za roko, objem čez pas, bežen poljubček in podobni so dobrodošli v vsakem primeru in vsakič znova prebudijo metuljčke v njenem trebuhu.

Izkazovanje ponosa

To, da on pove ali pokaže, kako ponosen je nanjo, se z njenimi sposobnostmi ponaša pred prijatelji in družino ter jo v njihovi družbi iskreno pohvali, je še ena nepogrešljiva romantična gesta v njenih očeh.

S tem ji nakazuje, da jo ceni, spoštuje in priznava vse njene kvalitete, o katerih brez zadržkov tudi govori. Kajti ona je zanj neprecenljiva, on pa zanjo zato tako zelo romantičen.

Preberite še: Moški, pozor: TO ženskam pomeni ogromno!

Morda vas zanima tudi: Samski? 6 zlatih nasvetov, da bo vaša naslednja zveza uspešna


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)