Skrivnostna in tudi nevarna romantika

Prihaja čas, ko bodo večeri zahtevali eleganco.

2.11.2015 ob 10:45

01_gotsko_bg.jpg

Čeprav smo komaj na začetku novembra, vas bodo zagotovo že zelo kmalu presenetila vabila na različne zabave, ki proslavljajo iztekajoče leto. Krajši so dnevi, vedno več je zabav in večernih druženj, ki zahtevajo nekaj več elegance.


Že slediš Mični na Facebooku?

Tokratno sezono jo poiščite v kreacijah, ki so navdih našle v gotski romantiki. Si ne predstavljate povsem, kako bi bilo to videti? Zamislite si prosojnost, čipke in usnje. Na primer prosojno dolgo obleko, ki jo krasijo čipke, v kombinaciji z usnjenimi bulerji ali škornji. Bolj klasična bo kombinacija s salonarji z visoko peto, a potem izberite malo torbico z gotskim detajlom. K videzu obvezno sodi temna šminka in temno obrobljene oči.

Čipke, večslojnost, volančki okoli zapestja in vratu in kroji, ki mejijo že na kostum so del gotske mode. Nad njo se navdušujejo tudi najbolj odmevne modne znamke, kot so Alberta Ferretti, Alexander McQueen in Rodarte.

Drobna sestavljanka celotne jesenske mode se torej vrača daleč nazaj, a zaradi mističnega, zapeljivega in skrivnostnega prizvoka izjemno prepriča.

Avtorica: Da. M.

Foto: Imaxtree


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)