Pet najboljših položajev za lenobni jutranji seks

V prazničnih jutrih vama bo kateri od njih nedvomno prišel prav.

26.12.2017 ob 11:00

poze_micna.jpg

Le kaj je lepšega, kot so praznična jutra, ko se vama nikamor ne mudi. V njih si lahko vzameta čas drug za drugega in za seksi razvajanje, na katerega v vsakodnevni noriji sploh ne pomislita. S pravimi pozami bo vse skupaj še bolj zabavno. Zato iz teorije v prakso ponesita katerega od položajev, ki so kot nalašč za intimen, lenoben in praznični jutranji seks. 

Počasi, a intenzivno

Obrni se k dragemu in se tesno privij k njemu. Svojo zgornjo nogi ovij okoli njegovega boka, spodnjo namesti med njegovi nogi. Z eno roko ga tesno objemi, z drugo zdrkni med vajini telesi in si privošči malo dodatne stimulacije, saj sama penetracija zate za doseganje orgazma morda ne bo dovolj. Hitro bo sprejel tvojo igro, v kateri se ob zrenju iz oči v oči počasi peljita proti cilju. Poudarek je na počasi, saj se vama vendar nikamor ne mudi.

Lenobni prazniki

Namesto za seks pod prho, se za spremembo odločita za tistega v kadi. V pozi, v kateri se lahko do vrhunca pripeljeta brez penetracije. V kopalnico prinesita vsak svojo skodelico kave, ki si jo sicer privoščita med branjem elektronske pošte, usedita se v toplo vodo, drug drugega namilita, ti pa se potem, ko milo odložita, namesti med partnerjevi nogi tako, da mu kažeš hrbet. Nasloni se nanj ter se čutno c celim telesom dotikaj njegovega, dokler ne doživi orgazma. Ko si nekoliko opomore, lahko položaja oziroma vlogi zamenjata.

Gumb za dremanje

Če vaju moti jutranji zadah, bo sledeči položaj kot nalašč za vaju. Ti še na pol spiš na trebuhu, on se uleže nate in si te vzame od zadaj. Njegovi nogi sta ob tvojih, ti pa boke nekoliko dvigni, stisni nogi in občuti intenzivno, globoko penetracijo.

Budnica

Z vročim šepetom ga vprašaj, če si želi tvojih ustnic na njegovi opremi. Ker bo njegov, sicer še zaspan, odgovor pozitiven, se s poljubi spusti do njegovega mednožja, naj dvigne nogi na tvoja ramena, ti pa ga počasi pripravi na nov dan. Popolna budnica, seveda tudi, če sta vlogi zamenjani.

Nežna žlička

Najslajše za konec. Žlička velja za enega najintimnejših spolnih položajev in je kot nalašč za lenobna jutra, ko vaju čas ne priganja. Med tem, ko ležita na boku in on vate vstopa od zadaj, z rokami razvaja tvoji dojki ter z ustnicami vrat, se ti lahko igraš s svojim ščegetavčkom. Le kaj lepšega bi si lahko želela, kot orgazem, ki ga v tej nežni pozi okusiš, še preden dodobra pokukaš v zimski dan.

Avtorica: M. FL.
Foto: Thinkstock


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)