Odlične poze za seks v kopalnici

Pod prho ali v kadi je lahko še kako vroče.

10.11.2017 ob 1:45

kopalnica_ThinkstockPhotos-624102058.jpg

Seks pod prho je v filmih videti še kako vroč. Vsa tista voda, para, mokri telesi. Le kaj naj mu ne bi govorilo v prid?

Ko se dejanje iz malih zaslonov ali velikih platen prenese v domačo kopalnico, se kaj hitro razkrije, da marsikaj. Zadeve še zdaleč niso tako udobne, kot se zdi na prvi pogled.

Vsa tista vlaga ter spolzke površine niso tako seksi, kot bi pričakovala.
A ker kljub temu misli nanj najbrž ne boš opustila, se zadev loti po pameti. Torej, v pravih pozah. Poglej si šest najboljših za seks v kopalnici.

V sodelovanju vode

Izkoristi tlak, pod katerim iz prhe prihaja voda. Če je tvoja takšna, pri kateri lahko izbiraš različne curke, jo nastavi na tistega, ki ima največjo moč.

On stoji in se nasloni na steno. Ti se spustiš na kolena ter ga razvajaš z usti, pri tem pa prho držiš tako, da ti pomaga curek vode, ki je usmerjen v njegov penis in testise.

Nagib nad kadjo

Včasih so preproste stvari najboljše in to nedvomno velja tudi za seks pod prho. Ti stojiš obrnjena proti steni, noge so razkoračene in stopala čvrsto na tleh. Lahko si obuješ natikače, saj veš, da je varnost na prvem mestu.

Primi se za pipo ali drug, na steno pritrjen pripomoček in se s telesom nagni naprej, on pa si te vzame od zadaj. Vse skupaj nekoliko spominja na stoječo pozo po pasje. Prvinsko, seksi in divje vroče.

Super vlažno

Tudi pri tej pozi vama bo v pomoč curek iz prhe. Gre pa takole: on stoji naslonjen na steno, ti se obrneš proti njemu in eno nogo oviješ okoli njegovega pasu, z drugo stojiš na tleh.

Medtem, ko se on namesti v strateški položaj, ti primeš ročko prhe in curek usmeriš na vajine združene intimne predele. Voda bo v večji meri kot njega stimulirala tebe, a brez skrbi, tudi on se ne bo pritoževal.

Lastnoročna zabava

Včasih se malo preveč prepustimo ideji, da je seks seks le tedaj, ko njegov organ obišče tvojega. Napačno! Skupna masturbacija je prav tako odlična oblika spolnega odnosa in lahko zlasti pod prho še kako popestri zadeve.

V resnici je namreč le malo možnosti, da bi komu spodnesla tla pod nogami. Torej se v družbi drug drugega zabavajta sama. Kako bosta stala, je vseeno, a zanj bo posebej mamljivo, če bo stal za teboj in svoje orodje včasih potisnil med tvoja mokra stegna.

Divje in mokro

Sta torej v banji. On naj se usede na njeno dno, ti pa se kot tedaj, ko to v pozi kavbojke počneta v postelji, usedi nanj.

S količino vode ni treba pretiravati (pomisli na naravo). Primi ga za ramena, on pa naj razvaja tvoje dojke. Če jih boš prekrila z gosto milnico, še toliko bolje. Erotika na višku.

Oralno v kadi

Tako kabina za prhanje, kot kad sta odlični za oralno razvajanje. Voda in občutek čistoče pripomoreta k večji sprostitvi ter premikanju meja in usta kaj rada zaidejo na skrite kotičke.

Zabavajta se izmenično: on naj sede na rob kadi in razširi noge, ti pa iz banje poskrbi, da bo doživel veliki O. Nato naj se vlogi zamenjata ali se izmenjujta že med samo potjo. Glavno je, da od začetka do konca potovanja uživata oba.

Danes te na MIČNI čakajo še te ZANIMIVE vsebine:

LJFW: MODNI KRIKI, PRVE VRSTE IN DENISE DAME

ČESA SEM SE NAUČILA IZ NEPRIJETNE IZKUŠNJE NA ERASMUS IZMENJAVI #KOLUMNA

NEGA PULOVERJEV, S KATERO BODO DOLGO LEPI IN MEHKI

POLJUB, ULA: ČE DUŠI, JE TREBA ODPRETI OKNO

Avtorica: M. FL.
Foto: Thinkstock


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)