Odlične ideje za romantične zmenke doma

Za dober zmenek je pomembno pravo vzdušje, ki ga lahko pričarate kar v zavetju štirih sten.

7.2.2020 ob 5:30 | Foto: Gettyimages | Avtor: M. FL.

Odlične ideje za romantične zmenke doma

Radi imate zmenke, saj so ti zabavni in na njih o svojem srčnem izvoljencu vedno spoznate kaj novega. A naveličani ste že srečanj v restavracijah, kavarnah, v kinu, na plesiščih in drugih podobnih, za zmenke priljubljenih lokacijah.

Nič hudega, kajti povsem zabavno in čisto brezplačno romantično srečanje lahko pričarate kar doma. Poglejte nekaj idej portala msn, ki bodo nedvomno zagotovile več kot popolno doživetje.

S svečami okrašena miza

Pogrnite mizo in jo okrasite s svečami, ugasnite ali zatemnite luči ter prostor odišavite z eteričnimi olji, ki bodo priklicale romantično vzdušje.

Za še intenzivnejše doživetje lahko po tleh in prtu posujete rožne lističe. Hrana in pijača na mizi bosta ob vsem tem le dodana vrednost.

Romantika na balkonu

Ne podcenjujte tistega, kar vam dom ponuja izza štirih sten. Pa naj bo to balkon, terasa ali dvorišče. Na vsakem od njih lahko preživita prijeten večer.

Če vam prostor omogoča, v vrtnem kurišču zakurite ogenj, se skupaj z dragim namestita na udobne stole, pokrijta z mehko odejo ter poslušajta glasbo, opazujta zvezde in klepetajta.

Piknik doma

Kdo pravi, da naj bi piknik bil le v naravi?

 

Odejo, piknik košaro, okusno hrano in pijačo, skratka vse, kar pritiče obroku na prostem, lahko uporabite kar v vaši dnevni sobi.

Filmska noč

Praktično brez izdatkov lahko na udobnem kavču pričarata popolno doživetje.

Izberita filme, ki so vama po volji, pripravita neskončno količino pokovke in pijače ter uživajta v objemu drug drugega.

Sprehod po spominih

Ne glede na to, kako dolgo sta v zvezi, zagotovo imata prijetne spomine, ki jih rada obujata.

Ob fotografijah, posnetkih, morda celo albumih ali zgolj z besedami. Ob njih bosta podoživela lepe skupne trenutke in še okrepila vajino zvezo.

Razvajanje v peneči kopeli

Še ena ideja za popoln zmenek je sproščujoče namakanje v peneči kopeli.

Napolnite kad, vodi dodajte penečo kopel, rožne lističe, prižgite sveče, zavrtite glasbo, potopita se v toplo vodo in samo uživajta v družbi drug drugega.

Skupaj za štedilnikom

Ni treba, da se ponašata z izjemnimi kulinaričnimi sposobnostmi, dovolj je, da izbereta preprosto jed, se založita s pravimi sestavinami in jih skupaj spremenita v okusen obrok.

Zaplešita v noč

Sanjski zmenek si lahko pričarata tudi, če nista mojstra plesnih korakov. Vse, kar zanj potrebujeta, je romantična glasba in družba drug drugega.

A preden se zavrtita, se oblecite namenu primerno, omislite si diskretno svetlobo, prostor okrasite s cvetjem in izberite idealno glasbeno podlago.

Večer za spa

Ste kdaj razmišljali o tem, da bi drug drugemu nudila masažo? Morda je čas, da se spoznata z njo.

Pozornost, ki si jo bosta na takšen način izkazovala, bo vsekakor dobrodošla, prav tako kot tudi sprostitev po napornem dnevu ali tednu.

Igrajta igrice

Glavni namen zmenka je preživljanje skupnega časa. In zakaj ne bi tedaj igrala igrice?

Vključita igralno konzolo, tekmujta, se zabavajta in smejta ter predvsem: uživajta.

Priporočamo tudi: Ali pivo po vadbi dejansko izniči ves trud in pa  PETA ugaša uspešno kampanjo boja proti uporabi krzna

Preberite še: Deset absolutno prepovedanih tem, ko sta na prvem zmenku

Morda vas zanima tudi: Kako je zmenek z več kot deset let mlajšim moškim spremenil moje življenje (osebna izpoved)


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)