Odgovor na vprašanje, zakaj mu prehitro pride

Če vas vedno znova pušča nepotešeno, je zagotovo dobro vedeti, zakaj on prehitro konča.

24.8.2019 ob 5:50 | Foto: Gettyimages | Avtor: M. FL.

Odgovor na vprašanje, zakaj mu prehitro pride

Predolg seks ni dober. Prav tako kot ni dober prekratek. Nekje od 10 do 15 minut naj bi trajal, pravijo strokovnjaki s tega področja. Pozor, predigra v ta čas ni všteta. Vam pa se zdi, oziroma veste, da vaš dragi prehitro konča in zato ostajate nepotešeni. Na vprašanje, kaj botruje temu, odgovarja Your Tango.

Sveže je zanimivo

Je vajino razmerje sveže? Torej je pred vami prvi odgovor na vaše vprašanje. Kar je novo, je vedno zanimivo, drugačno in vznemirljivo. Saj veste, da tudi sami komaj čakate, da boste lahko obuli nove čevlje ali oblekli novo oblekico. Nekako tako je s pripadniki močnejšega spola tedaj, ko je zveza še v popku ter polna presenečenj. Tudi v postelji.

Dolga suša in eksplozija

Da ne bo pomote, tudi seks v dolgem razmerju je lahko vznemerljiv ter poln strasti. In tudi tedaj, ko sta že dolga leta par se lahko zgodi, da se zadeve odvijejo prehitro. Zlasti, če je od zadnje seanse preteklo kar nekaj vode. Ko končno pride do akcije, se vsa nakopičena energija sprosti, kot bi odvrgli bombo.

Minus točke za dolgo predigro

Predigra, da tista, ki vam tlakuje pot do orgazma, pomaga tudi njemu. Z ženskega vidika ne ravno pozitivnem smislu. Do tedaj, ko je vaše telo pripravljeno na konkretne zadeve je njegovo lahko že tako vzburjeno, da preseneti celo njega samega. In potem … "Oprosti, ponoviva čez nekaj minut." Samo upajte, da ne bo prej zadremal.

Kako pa kaj zdravje?

Vse prej omenjeno velja za primere, ko v ozadju prehitre ejakulacije niso težave z zdravjem. V kolikor od penetracije pa do končnega dejanja mineta komaj dve minuti ali celo manj, je težava po vsej verjetnosti globlje narave in bi bilo smiselno poiskati pomoč.

Ne molčite in ne igrajte

Skratka, odgovorov na vprašanje, zakaj mu prehitro pride, je več. A dejstvo je, da bo dober ljubimec znal poskrbeti, da bo tako kot on zadovoljena tudi njegova ljubimka. Z odlaganjem orgazma, z drugačno stimulacijo ali s ponovitvijo dejanja.

Vendar le, če bo vedel, da niste imeli dovolj. Zato še enkrat poudarjamo tisto, kar ste slišali že neštetokrat: bodite odkriti in ne igrajte orgazma. Sebi v prid.

Preberite še: Kako moški ve, če ženska med seksom doživi orgazem?

Morda vas zanima tudi: To so najboljši seksi nasveti spolnih terapevtov


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)