4 triki, ki bodo v postelji pomagali njegovemu junaku

Za to, da bi lažje dosegel in tudi ohranil erekcijo - in vas v postelji ne razočaral - lahko nekaj storite sami.

17.5.2019 ob 4:17

par_seksi_postelja_micna.jpg

Večina se dobro zaveda, da kvaliteten spolni odnos prinaša nemalo zabave, veselja, pozitivne energije in zagotavlja tesnejšo povezavo med ljubimcema.

A zgodi se, da on kdaj odpove. Kajti erektilna disfunkcija je dejstvo, ki lahko prizadene moške v vseh obdobjih življenja, vzroki zanjo so številni, posledice pa nič kaj prijetne.

Res je, edino trajno rešitev, v kolikor se zadeva ponavlja redno, je prepoznavanje in odprava vzrokov zanjo. A včasih lahko za tršo in trajnejšo erekcijo veliko stori tudi ona. Kaj, svetuje Your Tango.

1 Predlagajte nov položaj

Penis je organ, ki se hitro naveliča rutine in morda se je ta prikradla tudi v vajino spalnico. Pogosto se sicer ujameta v vrtinec strasti, vesta, kaj drug drugega vzburja in zato je vajin seks vedno enak. Vroč, a vedno enak.

Celo najbolj seksi zadeva sčasoma postane dolgočasna. Če torej on - medtem ko se razvajata - težko ohranja erekcijo, je čas za malo popestritve dogajanja.

Novi spolni položaji bodo prebudili njegovo domišljijo, spodbudili njegovega korenjaka in znatneje kot do sedaj bo pripravljen sodelovati z vama.

V kolikor torej prisegata na misijonarsko pozo in se vedno ljubita le v postelji, začinite zadeve. Zapeljite ga v kuhinji ali dnevni sobi, vključite obrnjeno kavbojko na vajin repertoar. Ali kar koli drugega, kar bo v spalnico vneslo novo svežino, z njo trajnejšo erekcijo ter seveda boljši seks.


2 Spremenita življenjski slog

V pozitivnem smislu. Penis za dobro delovanje potrebuje dober krvni pretok ter primerno količino testosterona v telesu. Oboje je mogoče zagotoviti z zdravim življenjskim slogom, ki bo koristil obema.

Če kadi, ga spodbudite, da s to razvado preneha, saj kajenje negativno vpliva na krvni pretok ter na vse organe, tudi na njegovo moškost.

Redna vadba bo v njegovem telesu povečala količino testosterona, kar pomeni, da se bo povišal njegov libido in s tem izboljšala erekcija.

In če ne verjame v moč zdravega načina prehranjevanja, so prav težave z erekcijo priložnost, da na svojo prehrano spremeni pogled in namesto z običajnih zrezkom, hamburgerjem in pico lakoto poteši s sestavljenimi ogljikovimi hidrati, vlakninami, zdravimi maščobami in beljakovinami iz pustega mesa. Kajti zdrava prehrana bo zagotovo pripomogla tudi k njegovi spolni izvedbi.


3 Osredotočite se na predigro

Ko gre za seks, so moški pogosto malo nestrpni in bi radi kar najhitreje prešli na penetracijo, predigra pa zato traja komaj nekaj minut.

In to je napaka. Kajti predigra ne samo, da poviša možnost za vaš orgazem, prav tako mu bo pomagala ohraniti erekcijo, saj ustvarja prijetno pričakovanje ter zato nudi telesno in mentalno spodbudo.


4 Ne izvajajte pritiska

Povejte mu, da je seks veliko več kot srečanje penisa z vagino. Igrajta se drug z drugim kot najstnika, vse naj bo dovoljeno, razen penetracije.

Poljubljanje, božanje, masiranje, draženje, vse to bo ublažilo pritisk nanj, ki se pogosto pojavi zaradi preteklih nezgod. To so zato odlični načini, s pomočjo katerih bo njegov penis brez težav ostal v erekciji, saj bo ob sporočenem razvajanju hitro pozabil na vse ostalo in se bo zgolj prepustil užitku.


Avtorica:
M. FL.
Foto: Thinkstock

Priporočamo tudi: 9 vprašanj o pogosti moški težavi med rjuhami (in odgovori nanje) ali pa: 5 dejavnikov, ki močno vplivajo na vaše spolno življenje

Preberite še: Hrana za boljšo erekcijo


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)